14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Drept la replica

Prin articolul intitulat „S-a rupt caruta pe Combinat“, semnat de domnul Lucian Cazan, in data de 7.10.2005, la rubrica Sport, mi s-au adus mai multe acuzatii tendentioase si nefondate.


In acest sens, va rog sa publicati, ca si drept la replica, acest material prin care nu ma voi justifica domnului Lucian Cazan sau rudelor acestuia angajate in Combinat, ci doresc sa fac lumina in ceea ce ma priveste. Este adevarat ca in luna iulie a acestui an am rugat patru membri ai clubului FC Chimia, care se aflau in concediu la acea data, sa ma ajute la finisarea unui gard pe care il incepusem in primavara. Intr-una din cele trei zile, in care am fost ajutat de ei, au fost facute niste poze cu cei patru, poze care ulterior au fost publicate, fara a se face precizarea ca acele patru persoane se aflau in vacanta si au dorit sa-mi acorde ajutorul, poate din respect pentru mine.


Din acest punct de vedere nu am de facut comentarii cu privire la articolul din data de 7.10.2005, insa fac comentarii despre faptul ca domnul Lucian Cazan face aprecieri nefondate, cum ca angajatii Doljchim s-ar fi scandalizat, iar eu nu am renuntat la functia de presedinte de club, decit formal „pentru a putea conduce din umbra un fenomen care sa-mi aduca satisfactii“.


Caracterul meu puternic si spiritul de conducator nu m-ar lasa niciodata sa conduc echipa din „umbra“, chiar daca am fost atit de pasionat, o lunga perioada de timp. As dori sa precizez ca, in cei 14 ani cit am detinut functia de presedinte al clubului, nu am avut salariu, prima, indemnizatie sau orice alta forma de plata, ci am desfasurat aceasta activitate doar din pasiune.


La Adunarea Generala care a avut loc pe 28.09.2005 am participat doar la prima parte a sedintei, pentru a prezenta bilantul FC PETROM Chimia si pentru a-mi motiva retragerea din functia de presedinte al clubului. Dupa retragerea mea din functie au fost facute alegeri si a fost stabilita o noua conducere a echipei de fotbal.


Presedintele, vicepresedintele si secretarul echipei sint membri de sindicat, platesc cotizatie pentru echipa de fotbal si au fost alesi in aceste functii de membrii Adunarii Generale.


Mentionez ca in momentul desfasurarii alegerilor nu ma mai aflam in sala de sedinte, iar faptul ca subalternul meu, domnul Colcer Marin, a fost ales presedinte al clubului nu se datoreaza in nici un fel mie. Nu am stiut componenta conducerii echipei de fotbal, decit dupa ce s-a incheiat sedinta si am semnat procesul-verbal al Adunarii Generale.


In concluzie, am considerat ca a venit timpul sa ma retrag din lumea fotbalului, pentru a ma ocupa exclusiv de problemele de sindicat, sindicat pe care il reprezint din anul 1990 si pe care il consider a fi unul dintre cele mai puternice.


Inchei acest drept la replica, cu dorinta si speranta ca am lamurit unele aspecte referitoare la activitatea fotbalistica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS