10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCuratenie de toamna la Pandurii

Curatenie de toamna la Pandurii

Florin Motroc este noul secund al gruparii gorjene, iar Constantin Marcoci este favorit pentru a prelua postul de antrenor cu portarii


Restructurarea in rindul antrenorilor si jucatorilor de care vorbea presedintele Marin Condescu s-a materializat ieri, cind Viorel Hizo a revenit la Tirgu Jiu din minivacanta de trei zile de dupa jocul de la Cluj. Hizo a renuntat la colaborarea cu cei trei antrenori secunzi, Florin Bejinaru, Valentin David si Marian Bicu, care vor ramine la dispozitia clubului. Noul colaborator al lui Viorel Hizo la Pandurii este Florin Motroc, care l-a secondat ieri-dimineata la antrenament pe tehnicianul gruparii gorjene. Motroc a fost jucator la Rapid in perioada in care „Dulaul“ antrena gruparea din Giulesti, iar in prezent este profesor la Academia Nationala pentru Educatie Fizica si Sport Bucuresti.


Cu pregatirea portarilor se va ocupa Constantin Marcoci din Tirgu Jiu, fostul goal-keeper al echipei Pandurii cu multi ani in urma. „Marcoci va primi zilnic din partea mea programul de pregatire al portarilor si trebuie sa fie serios si sa-l execute“, a sustinut Hizo. Tehnicianul i-a anuntat pe fostii sai secunzi ca au incetat colaborarea ieri-dimineata, in vestiar, inainte de antrenament. „Le-am multumit pentru ca m-au ajutat. Fiecare antrenor doreste sa lucreze cu echipa tehnica proprie si nu cu cea a fostului antrenor. Efectiv nu ne-am potrivit“, a explicat Hizo despartirea de fostii sai colaboratori.


Din lotul de 30 de jucatori, cit are la dispozitie „Dulaul“, acesta va opri sub comanda sa doar 24, 20 de jucatori de cimp si cei patru portari. Probabil, Arcanu, C. Popescu, Bulica si Lazar vor fi trimisi la echipele „satelit“, primii doi fiind accidentati de mai multa vreme, iar ultimii doi nu au intrat in atentia tehnicianului nici un moment. Lista ar putea fi completata cu R. Radoi, Buca, Patrascu ori Negut, care au evoluat prea putine minute sau deloc sub mandatul lui Hizo.


Daca nigerianul aflat in probe, Femi Opabunmi, a intrat in programul echipei, antrenindu-se alaturi de „panduri“, Perisic si Osorio nu au participat la sedinta de pregatire. Perisic a revenit la Tirgu Jiu abia ieri-dimineata, fiind menajat si datorita unei accidentari, in timp ce Osorio a ramas in Portugalia din cauza unei greve la aerogarile din tara sa.


La Pandurii a fost rechemat, de la „satelitul“ Minerul Motru, Alexandru Cristea, care poate fi o solutie pentru flancul sting al apararii. Bogoi a parasit antrenamentul inainte de final, dupa ce a primit o gheata in cap de la Lung, acesta provocindu-i o taietura de circa doi centimetri, care necesita puncte de sutura.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS