Acasă Sport „Trebuie neaparat sa batem pe CSM Vilcea!“

„Trebuie neaparat sa batem pe CSM Vilcea!“

In etapa trecuta, FC Caracal a invins in deplasare, oarecum surprinzator, pe FC Sibiu, echipa care in sezonul trecut s-a luptat pentru promovarea in Divizia A. Golurile oltenilor au fost marcate de Catalin Beldeanu si Sergiu Popescu. In etapa urmatoare, FC Caracal intilneste revelatia acestui inceput de campionat, CSM Rimnicu Vilcea. Beldeanu II a raspuns ieri intrebarilor GdS.


– Ba accidentat, ba iesit din forma, cam asa am scris despre tine in ultimele etape. La Sibiu ai fost insa titularizat si ai marcat un gol foarte important pentru echipa…


– Dupa infringerea de la Urziceni de acum doua saptamini (Unirea – FC Caracal 4-0 – n.r.), antrenorul Ungureanu nu m-a titularizat in urmatorul meci, cel cu Poiana Cimpina. Intr-un fel, domnul Ungureanu mi-a facut un bine, deoarece m-a ambitionat mai tare. Cu alte cuvinte, m-a ajutat. Am fost titular simbata la Sibiu si am dat primul gol, cel care ne-a desprins de gazde.


– V-ati impus cu 2-0, a fost un meci greu?


– Ca orice partida in deplasare. Eu, ca fotbalist, pot sa spun ca echipa noastra a jucat bine. As indrazni sa afirm ca FC Caracal a jucat altceva fata de unele intilniri anterioare.


– Vine acum un derbi in „Orasul Minunilor“, FC Caracal – CSM Vilcea. Vei juca titular?


– Intrebati-l pe domnul antrenor. Eu sper ca da. Trebuie neaparat sa batem pe CSM Rimnicu Vilcea, trebuie sa avem continuitate in privinta rezultatelor bune, mai ales ca avem nevoie de puncte…


– Plus ca FC Caracal este, intr-un fel, suporterul Universitatii!


– Normal, dar noi jucam, in primul rind, pentru noi. Universitatea? Cel mai important este sa invinga in urmatorul meci, apoi si in urmatorul etc. Locul Universitatii este in Divizia A.

Exit mobile version