8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHizo l-a bagat in ceata pe Munteanu

Hizo l-a bagat in ceata pe Munteanu

Batalia tactica dintre profesorul Viorel Hizo si elevul Dorinel Munteanu a fost cistigata de primul, cu largul concurs al „pandurilor“, mai receptivi ca niciodata la indicatiile „Dulaului“. Hizo a mizat pe o defensiva supraaglomerata, dar nu a neglijat nici atacul. Stefan a fost liantul dintre cele doua compartimente, ajutat de travaliul considerabil, in timp ce Osorio a fost mai retras, incercind sa ajute apararea. Vintilescu si Armel au tinut in permanenta linga ei trei fundasi clujeni, care nu au participat la faza de constructie si au pus in pericol poarta lui Pustinjakovic doar la fazele fixe. Bertea, paznicul lui Munteanu, a compensat lipsa de experienta cu risipa de efort, reusind sa-l faca inutil pe gazon pe internationalul român. Popete, Perisic, Scarlatache, Bogoi si Iordache au rezistat cu brio asaltului de centrari in careul gorjean, iar Pustinjakovic a dat incredere jucatorilor, prin paradele sale de exceptie si prin siguranta afisata. Sirbul pare solutia dintre buturile „pandurilor“, acolo unde au primit sanse si Lung, si Balaet.


„Am avut in Danilo un portar foarte inspirat care a inchis bine unghiurile, jucatorii din Cluj au tras ori in el, ori pe linga poarta, fiindca plasamentul lui a fost bun“, l-a laudat fostul portar Hizo pe elevul sau. Scarlatache, Bogoi si Popete au fost sacrificati pentru a-i marca pe Anca, Tilinca si Surdu, iar cei trei gorjeni nu au dat gres niciodata.


Perisic pare a fi liderul de care are nevoie echipa Pandurii, dind dovada de mult sacrificiu, sirbul preluind banderola de capitan in momentul in care Vintilescu a fost inlocuit. Pandurii au aratat la Cluj ca sint capabili sa puna probleme si pe alte terenuri decit pe cel propriu, pauza de doua saptamini fiind folosita de Hizo pentru a completa bagajul acumularilor fizice pentru ca jucatorii sai sa dea randament in toate cele 90 de minute.


Condescu: „Cea mai importanta victorie“


Presedintele Marin Condescu a trait la maxim jocul de la Cluj, atragind privirile rautacioase ale fanilor echipei gazda cind si-a manifestat zgomotos bucuria la ambele goluri reusite de echipa sa. Condescu si-ar dori ca gruparea gorjeana sa copieze drumul ascendent al adversarei, din momentul promovarii in prima divizie si pina acum. „Este cea mai importanta victorie, e prima victorie a noastra in deplasare si impotriva unei echipe care a fost si va ramine revelatia fotbalului din Divizia A. Sper sa avem si noi norocul si drumul ascendent al echipei CFR. Acum trei ani si ei erau ca noi, se zbateau sa-si faca loc in Divizia A, sa-si faca un nume. La Cluj, noi am avut si noroc, si inspiratie. Cred ca baietii s-au mobilizat foarte bine, le-a dat incredere si victoria de acasa, dar pot sa spun ca n-am jucat rau nici cu cele mai bune echipe din campionat. A fost o lupta intre doi tehnicieni, amindoi cu nume si care merita respectati in antrenorat si in fotbalul românesc. Dorinel are inainte si activitatea de fotbalist. Eu ii doresc succes si numai bine“, a declarat seful echipei din Tirgu Jiu la finalul partidei.


Opabunmi, asteptat la Tirgu Jiu


Atacantul nigerian Femi Opabunmi era asteptat ieri la Tirgu Jiu, dar cum antrenorul Viorel Hizo a fost marinimos cu fotbalistii si le-a oferit trei zile libere, probabil ca jucatorul va sosi in aceasta seara. Fotbalistul de culoare va fi insotit de impresarul Aurel Damian si, daca il va impresiona pe Hizo, se va alatura imediat lotului gruparii gorjene. „Pandurii“ isi reiau pregatirile miine, cind vor fi supusi la doua sedinte de pregatire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS