Acasă Sport Alb-albastrii nu se compromit

Alb-albastrii nu se compromit

In tentativa de a reveni in prim-planul fotbalului românesc, Universitatea si-a programat foarte atent toti pasii care conduc la indeplinirea obiectivului propus. Si, pina acum, totul a decurs conform planului. Constienti de dificultatea acestei misiuni, Ovidiu Stinga si compania au dat dovada de multa seriozitate in pregatire, risipa de efort fiind rasplatita cum se cuvine: zece victorii din tot atitea intilniri. Rind pe rind, Rapid II, FC Caracal, Progresul Corabia (Cupa României), Astra Ploiesti, Dacia Mioveni (Cupa României), Juventus, Inter Gaz, CFR Cluj (Cupa României), Dunarea Giurgiu si Minerul Motru au fost gruparile care au plecat capul in fata alb-albastrilor. Insa greul abia acum incepe, pentru ca urmeaza doua partide foarte dificile, cu Unirea Urziceni, o grupare omogena si bine pusa la punct, si Petrolul Ploiesti, contracandidata directa in lupta pentru promovare. In plus, cartonasele galbene incasate de elevii lui Stinga nu sint putine, Ciuca, Mitchell si Saceanu riscind, in cazul in care mai primesc inca un „galben“, sa nu evolueze cu ploiestenii.


In eventualitatea obtinerii celor sase puncte puse in joc, Universitatea se distanteaza suficient de mult de pretendentele la primul loc, marindu-si considerabil sansele de a detine suprematia seriei a II-a a Diviziei B.


Amical cu Armata


Pentru a pune la punct toate detaliile tehnico-tactice inaintea celor doua „examene“, oficialii Universitatii au programat pentru astazi o partida amicala, in compania divizionarei C Armata Craiova, echipa care nu a cunoscut infringerea in acest sezon. Intilnirea cu „militarii“ lui Mugurel Gusatu va avea loc pe stadionul „Tineretului“, de la ora 16.00, Ovidiu Stinga inrolind si citiva jucatori de la „satelit“ pentru a observa stadiul in care se afla „sperantele“ alb-albastre.


Programul de pregatire din aceasta saptamina va numara sase antrenamente, mai exact doua pe zi, unul dimineata, de la ora 11.00, si altul dupa-amiaza, de la ora 17.00, pentru a pune la punct deficientele observate in disputele oficiale.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version