10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSomatie: a saptea victorie in campionat!

Somatie: a saptea victorie in campionat!

Minerul Motru – Universitatea


• Stadion „Minerul“, astazi, ora 11.00 (inregistrat 3TV, ora 17.00)


• Formatii probabile:


Minerul: Andreescu – Amzucu, Balan, Naicu – Patru, Nedelea, A. Popescu, B. Popescu, Corcoveanu – Volocaru, Glisca. Antrenor: Liviu Cojocaru.


Universitatea: Bornescu – Ciuca, Stoica, Mitchell – Dananae, Saceanu, Stinga, A. Ionescu, Velcovici – Salih, Orac (Dina). Antrenor: Ovidiu Stinga.


• Vor arbitra: L. Dan – S. Caia, Fl. Damaschin.


• Observatori: M. Popa, D. Craciun.


O partida obisnuita de campionat din B2 s-a transformat, incredibil, intr-una cu o presiune fantastica asupra jucatorilor, antrenorilor si chiar a suporterilor. Daca in urma cu 23 de ani Silviu Lung facea senzatie la Florenta, intr-un meci de cupe europene, Fiorentina-Universitatea (29 septembrie 1982), acum el a fost „invins“ la Motru! Si asta numai in Oltenia s-a putut intimpla, acolo unde fotbalul ramine tot sportul rege.


Meciul de astazi de la Motru este un derbi al seriei si probabil stadionul gazdelor va fi neincapator, mai ales ca Universitatea, liderul la zi al B2, a fost invinsa la Motru in aceasta vara. Atunci a fost insa un meci amical, iar acum datele problemei sint schimbate din toate punctele de vedere.


Universitatea, aflata pe un drum victorios, are un obiectiv clar, dorit de toata suflarea olteneasca: revenirea pe prima scena fotbalistica. Din acest motiv, suporterii echipei-fanion a Olteniei merg pe „2“ solist. „Nu concepem sa ne impiedicam la Motru. Cu tot respectul pentru echipa Minerul, dar credem ca valoarea Universitatii este superioara formatiei motrene. Toate speculatiile care se fac asupra meciului sint doar… speculatii. Bate Craiova!“, a afirmat un apropiat al gruparii din Banie.


Meciul se anunta unul aprig si spectaculos. Invingator previzibil, Universitatea? Ar putea Corcoveanu si compania sa incurce planurile lui Ovidiu Stinga? De ce, totusi, a plecat Lung de la echipa cu doar 24 de ore inainte de meci? Intrebari la care, in parte, vom avea astazi un raspuns.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS