16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte stiri

Divizia D, Dolj


Partidele programate astazi, in cadrul etapei a zecea (ora 12.00), sint urmatoarele: Progresul Segarcea – Recolta Ostroveni, CFR Craiova – Gaz Metan Pielesti, ASF Mirsani – Dunarea Bechet, Fortuna Craiova – Simnicul de Sus, Viitorul Bradesti – Fulgerul Mirsani, Vinatorul Desa – Avintul Isalnita, Unirea Leamna – UT Dabuleni, ASO Filiasi – Progresul Bailesti. (L.C.)


Divizia D, Gorj


Campionatul judetean Gorj programeaza astazi, de la ora 12.00, doua dintre partidele etapei a V-a, Universitatea Tirgu Jiu – Recolta Balesti si AS Dragutesti – Paringul Sadu. Restul rundei se desfasoara miine, de la ora 10.00, juniorii, si 12.00, seniorii, dupa urmatorul program: Unirea Dragotesti – Petrolul Ticleni, Vulturii Farcasesti – Energetica Tismana, Dumbrava Cilnic – Stiinta Turburea, AS Stejari – Viitorul Negomir, Viitorul Catunele – Stiinta Pestisani, Dinamo Stanesti – Rostramo Tirgu Jiu. (C.P.)


Futsal, Divizia A


Energoconstructia Craiova va intilni miine, in cadrul etapei a cincea, echipa Poli Gomoth Timisoara. Meciul va incepe la ora 14.00 si se va desfasura in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii. Dupa ce etapa trecuta s-au odihnit, pierzind categoric in fata celor de la MGA Bucuresti (scor 1-5), craiovenii spera sa transeze partida in favoarea lor, in conditiile in care intilnesc o echipa modesta, obisnuita cu infringerile in acest campionat. La Energo reintra Chiliman si Stanciu, care etapa trecuta au fost menajati. (L.C.)


Handbal (m), Liga Nationala


Energia Pandurii Tirgu Jiu intilneste miine, in Sala Sporturilor din Tirgu Jiu, de la ora 11.00, gruparea condusa de Lascar Pana, HC Minaur Baia Mare. Meciul conteaza pentru etapa a V-a a Ligii Nationale. Obiectivul antrenorului Liviu Andries, maximum de puncte in primele cinci etape, poate fi indeplinit de elevii sai daca vor termina victoriosi meciul cu Minaur. Oltenii vor sa profite de startul de sezon slab al baimarenilor, care au doar trei puncte dupa patru etape si ocupa locul noua in clasament. Inaintea acestei etape, Energia se afla pe locul trei, la egalitate de puncte, opt, cu Dinamo Bucuresti, si la doua puncte de liderul HCM Constanta. (C.P.)


Handbal (f), Divizia A


Elevele antrenorului Gabi Bircina nu au cunoscut gustul victoriei pina acum, dar spera ca dupa intilnirea de astazi, cu LPS Slatina, sa isi treaca in palmares primele trei puncte din campionatul Diviziei A la handbal feminin. „Avem nevoie de o victorie de moral pentru a trece peste pasa proasta in care ne aflam. Sper sa invingem LPS Slatina pentru a urca si in clasament“, a declarat ieri antrenorul Bircina. Singura problema din lotul pregatit de acesta este E. Ecaterinescu, accidentata serios in partida precedenta, disputata la Timisoara. In schimb, Poschina si Badea sint refacute si, mai mult ca sigur, vor evolua astazi. Echipa masculina de handbal „U“ Petrolul Craiova sta. (L.C.)


Selectie la tenis de masa


CSS „U“ Craiova organizeaza in fiecare zi, de la ora 16.00, selectie la tenis de masa pentru copii cu virsta cuprinsa intre 6 si 9 ani (fete si baieti). Persoane de contact: prof. Catalin Georgescu (fete), la sala Colegiului National „Fratii Buzesti“ sau la telefon 0742/218.181, si prof. Olimpiu Oproiu (baieti), la sala „FEFS“ din Complexul Sportiv „Ion Oblemenco“ sau la telefon 0726/158.507. (L.C.)


Divizia C, seria a V-a, etapa a 5-a


Rezultate: Chimia Craiova – Oltul Slatina 2-1, Dunarea Calafat – Universitatea II Craiova 3-1, Progresul Corabia – „Gica Popescu“ Craiova 2-1, FC Olt Scornicesti – Building Vinju Mare 0-0, Agromec Simian – Alprom Slatina 0-0, Minerul Mehedinti – Severnav Severin 3-1. Armata Craiova – Arsenal Motru a fost aminat pentru ca Minerul Motru are datorii la FRF. (L.C.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS