14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii vor sa nu piarda

Oltenii vor sa nu piarda

FC Sibiu – FC Caracal


• Stadion „Municipal“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


FC Sibiu: Curiman – Goga, Szeghedi, Pistol, Buican, Cl. Cosma – Dilbea, C. Stoica, Ignat – Patru, Corfar. Antrenor: Mihail Marian.


FC Caracal: Petre – Militaru, Nauiu, Vodita – Tilihoi II, S. Popescu, Scinteie, Mosteanu, Beldeanu II – Mazilu, Duculescu (A. Luta). Antrenor: Nae Ungureanu.


• Vor arbitra: E. Rosu – Fl. Paunescu, N. Dobrica.


• Observatori: I. Bungau, I. Spataru.


„Dupa aceste prime sase etape, si cei de la FC Sibiu sint cam golasei, ca si noi! N-au marcat decit doua goluri in sase meciuri, asa ca… Exista un fel de similitudine intre cele doua grupari, in sensul ca si cei de la FC Sibiu, ca si noi, au schimbat aproape toata echipa din campionatul trecut. Nu cred ca este un moment critic la FC Caracal. Miine (astazi – n.r.) ne jucam sansa noastra“, a afirmat ieri antrenorul oltenilor, Nae Ungureanu.


FC Caracal a ajuns aseara in Sibiu, „Rosu“ neconfruntindu-se cu probleme deosebite de lot. Doar Nicola este accidentat, iar Negrila II abia a scapat de o contractura. Este apt si Alin Luta, dar, dupa toate probabilitatile, nu va fi utilizat din primul minut. In schimb, Beldeanu II va intra in primul „11“. Antrenorul Nae Ungureanu a tinut sa sublinieze si ieri faptul ca FC Caracal, al carei obiectiv este mentinerea in Divizia B, are neaparat nevoie de cel putin trei fotbalisti, doi atacanti si un portar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS