11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRaul l-a depasit pe Di Stefano

Raul l-a depasit pe Di Stefano

Atacantul lui Real Madrid, Raul Gonzalez, a intrat in istoria de 50 de ani a celei mai importante competitii europene intercluburi.


Pentru capitanul „galacticilor“, golul marcat miercuri seara in partida de pe „Bernabeu“ cu Olympiakos Pireu a fost al 50-lea reusit de el in Liga Campionilor, cu care l-a depasit in clasamentul all time al golgheterilor acestei competitii pe un alt nume mare care a evoluat la Real Madrid, Alfredo Di Stefano (49 de goluri).


Raul se mai afla in fata altor nume de legenda ale fotbalului mondial ca portughezul Eusebio (46 de goluri), ungurul Ferenc Puskas (36) sau germanul Gerd Muller (35).


Virful spaniol are insa contracandidati seriosi in prezent, ucraineanul lui AC Milan, Andrei Sevcenko, „Balonul de Aur“ al Europei, avind cu trei goluri mai putin decit Raul, in timp ce atacantul lui Manchester United, Ruud van Nistelrooy, a inscris si el 46 de goluri in Liga Campionilor.


In primii zece marcatori din toate timpurile ai acestei competitii se mai afla francezul lui Arsenal,Thierry Henry (36 de goluri), si italienii Alessandro Del Piero (34) si Filippo Inzaghi (32).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS