12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTemelescu a fost mazilit

Temelescu a fost mazilit

Viorel Temelescu a fost eliberat din functia de vicepresedinte al clubului Pandurii Tirgu Jiu, printr-o decizie a presedintelui Marin Condescu. Incepind de astazi, Temelescu se va ocupa exclusiv de sarcinile de serviciu care ii revin in calitatea de vicepresedinte al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia si nu va mai avea nici o legatura cu echipa de fotbal.


Motivul demiterii lui Temelescu, conform comunicatului de presa emis de club, ar fi inceperea negocierilor contractului colectiv de munca la nivel de ramura miniera. Practic, eliberarea din functie a lui Temelescu are legatura cu scandalul iscat inaintea meciului cu Gloria Bistrita, cind antrenorul Viorel Hizo a amenintat ca isi da demisia dupa ce adversarei i s-a permis sa foloseasca terenul II pentru antrenament. Dupa acest incident, tehnicianul a inaintat un referat conducerii clubului, prin care a cerut sa se ia masuri impotriva celor vinovati.


Condescu a reactionat la referatul lui Hizo si, cu aprobarea Consiliului de Administratie, l-a sanctionat pe Temelescu cu retinerea a 10% din veniturile pe luna septembrie. Deranjat ca a facut publica sanctiunea, Temelescu i-a cerut socoteala lui Condescu prin intermediul unui post local de radio, fapt care a decis debarcarea sa.


Fostul vicepresedinte se apara spunind ca gruparea gorjeana era obligata sa asigure Gloriei Bistrita un teren de antrenament, obligatie data de protocolul dintre cele doua cluburi semnat din partea oltenilor chiar de presedintele Condescu. Deoarece ardelenii nu au acceptat sa se antreneze in afara orasului, singura solutie a ramas terenul II, fapt ce l-a iritat pe Hizo, care nu cunostea aceste amanunte organizatorice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS