13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIstoria Universitatii, scrisa de niste analfabeti

Istoria Universitatii, scrisa de niste analfabeti

In perioada in care Dinel Staicu prezida Universitatea Craiova si-au facut loc pe piata tot felul de materiale cu inscriptia echipei, cu sau fara acceptul gruparii alb-albastre. Nimic anormal tinind cont de dragostea suporterilor olteni, care au dat buzna in magazine si le-au cumparat fara sa clipeasca. Toate bune si frumoase, insa nimeni nu a luat atitudine in privinta redactarii devizelor de pe fulare sau de pe bentitele purtate cu mindrie de fanii alb-albastrilor. „Nascutii invingatori“ sau „Craiova Maxim“ au devenit, la scurt timp, subiecte de caterinca pentru rivalii de o viata. Din pacate, aceste lucruri, care dezonoreaza cea mai iubita echipa din Oltenia, continua si nu oricum, ci intr-o maniera mult mai suparatoare.


Persoana care a avut ideea stralucita de a inscriptiona istoria Universitatii pe spatele tabelei din stadionul „Ion Oblemenco“ merita toate felicitarile, insa „desteptul“ care a redactat performantele alb-albastre ar trebui trimis la scoala, sa repete clasele primare, pentru ca ne-a facut un mare deserviciu. Redam integral un fapt care nu onoreaza Universitatea Craiova si cu atit mai putin fotbalistii emblematici, pe care suporterii ii divinizeaza, realizatorii performantelor inscriptionate de cacofonul platit. „De patru ori campioana a României. De sase ori cistigatoare a Cupei României. Opt finale ale Cupei României. Prima echipa româneasCA CAlificata in sferturile de finala ale Cupei Campionilor. Prima echipa româneasCA CAlificata in semifinalele Cupei UEFA“, text pe care il gasim scris cu litere de o „schioapa“ pe spatele tabelei.


Pentru a indentifica autorul celor doua „perle“ de neiertat, am contactat citeva persoane din cadrul clubului de pe Unirii 86 si am constatat faptul ca acest text a trecut, cu mare usurinta, prin mai multe miini pina sa ajunga la firma care a definitivat „capodopera“.


„Ideea a apartinut lui Adrian Mititelu, eu am extras doar datele. Mai departe nu stiu cine s-a ocupat“, a spus Nicu Dolea, in timp ce Silvian Cristescu, nestiind ce prostioare contine textul, l-a laudat pe finantatorul Universitatii, atit pentru ideea stralucita, cit si pentru transpunerea de pe tabela de marcaj. „Pai Adrian a avut ideea cu tabela. Si la «New York» a pus un panou identic. Din cite stiu eu, chiar el a scris textul. De restul s-a ocupat o firma, de aici, din Craiova“, a spus directorul sportiv al Universitatii.


In conluzie, aceste greseli impardonabile trebuie sa fie remediate cit mai curind posibil, in caz contrar, bancurile cu olteni risca sa devina adevarate si nu toata populatia Olteniei merita sa plece capul pentru unul care nu s-a „impiedicat“ de abecedarul limbii române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII