14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRosu revine la nationala

Rosu revine la nationala

Selectionerul Victor Piturca a anuntat ieri lista cu cei zece „stranieri“ convocati pentru ultimul meci al tricolorilor din preliminariile CM 2006, cel de la Helsinki, cu Finlanda, programat pe 8 octombrie, de la ora 17.00. Marea noutate este revenirea la nationala, dupa trei ani si sapte luni, a lui Laurentiu Rosu, jucator care a avut un inceput bun de sezon in liga secunda spaniola, unde a marcat, pentru Recreativo, patru goluri in tot atitea etape. Ultima aparitie a lui Rosu sub tricoul României s-a consemnat pe 13 februarie 2002, in amicalul pierdut de tricolori la Paris, 1-2 cu Franta.


Iata jucatorii din „afara“ convocati de Piturca: Lobont (Ajax) – portar; Contra (Getafe), Stoican, Rat (ambii de la Sahtior Donetk), Iencsi (Spartak Moscova), P. Stoica (FC Moscova) – fundasi; Cocis (Sheriff Tiraspol), Rosu (Recreativo Huelva), Cernat (Dinamo Kiev) – mijlocasi; Mutu (Juventus) – atacant.


La rindul sau, antrenorul echipei de tineret, Florin Marin, a apelat pentru partida cu Finlanda, de pe 7 octombrie (ora 19.00), din cadrul preliminariilor CE 2006, la trei „stranieri“: Hutan, Florescu (ambii Sheriff Tiraspol) si Keseru (FC Nantes).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS