9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNae Ungureanu vs. Fane Nanu

Nae Ungureanu vs. Fane Nanu

FC Caracal – Poiana Cimpina


• Stadion „Parc“ Caracal, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


FC Caracal: Petre – Tilihoi II, Militaru, Nauiu, Vodita – Chirita, Popescu, Scinteie, Mosteanu – Baia, Mazilu. Antrenor: Nae Ungureanu.


Poiana Cimpina: Banica – I. Gheorghe, Stere, M. Dragomir, Nanu – M. Dumitru, Dorobantu, Ticlea, Lupsa – A. Roman, Avram. Antrenor: Stefan Nanu.


• Vor arbitra: A. Ionita – B. Medrea, B. Velicu.


• Observatori: N. Singe, Gh. Moise.


„Lanterna rosie“ din B2, echipa olteanului Stefan Nanu, are astazi o misiune dificila in duelul cu FC Caracal. Formatia gazdelor, care ocupa locul 13, are, ca si cimpinenii, foame de puncte. In acest context, al luptei pentru evitarea subsolului clasamentului, intilnirea din „Orasul Minunilor“ se anunta de mare lupta, mai ales ca terenul de joc este impropriu.


Antrenorul principal al gazdelor, Nae Ungureanu, a afirmat ieri: „Ca orice meci, si acesta se anunta greu pentru echipa mea. Terenul de joc este sifonat, ca sa zic asa, deoarece ploua de o saptamina la Caracal. Mizez pe o comportare buna a elevilor mei si sper ca vom obtine cea de-a doua victorie din acest inceput de campionat“.


A. Luta, Negrila II si Nicola sint nerefacuti, iar Beldeanu II este, conform spuselor antrenorului Nae Ungureanu, in eclipsa de forma.


Oaspetii au ajuns de ieri in Craiova, la Hotelul Militar, urmind ca in aceasta dimineata sa faca deplasarea direct la meci. „Avem meci greu la Caracal, gazdele joaca destul de agresiv acasa. Situatia echipei mele este critica din multe puncte de vedere, ceea ce se reflecta in locul ocupat. Ca fapt divers, dar care vorbeste de la sine: am ajuns astazi (ieri – n.r.) in Craiova cu un autobuz de doar 16 locuri. Vai de noi! Trebuie sa supravietuim si orice meci il jucam pentru a-l cistiga. De multe ori, apar insa obstacole neprevazute pe care noi, jucatorii si antrenorul, nu le putem depasi…“, a spus ieri antrenorul jucator al Poianei Cimpina, Fane Nanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS