12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIn asteptarea derbiului

In asteptarea derbiului


Minerul Motru – Inter Gaz


• Stadion „Motru“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Minerul: Andreescu – Amzucu, Balan, Naicu – Patru, Soo, A. Popescu, B. Popescu, Corcoveanu – Buca, Glisca. Antrenor: Silviu Lung


Inter Gaz: Tufisi – Voicu, Vladescu, C. Gheorghita, Neagu, L.Popa – Novac, Fl. Popa, Dida – Stoean, Ghirie. Antrenor: Cornel Nica.


• Vor arbitra: H. Abrudan – H. Bochis, L. Szanto.


• Observatori: Ad. Cocos, C. Corocan.


Antrenorul Lung l-a solicitat de la Pandurii pe Ionut Buca


Ingenunchiata de Universitatea Craiova pe teren propriu, Inter Gaz Bucuresti nu are cum sa emita pretentii la Motru, in fata unei echipe care nu a suferit nici o infringere acasa. „Minerii“ lui Silviu Lung au moral bun dupa egalul obtinut la Ploiesti in fata echipei Astra, punct care trebuie triplat pe propriul stadion in aceasta etapa.


In echipa gazda revine Beniamin Popescu, care a fost suspendat trei etape dupa ce a vazut cartonasul rosu la Rimnicu Vilcea. Antrenorul Lung l-a solicitat de la Pandurii pe Ionut Buca, atacant care a mai jucat la Minerul Motru in ultimele doua etape, dar si in meciul de Cupa al divizionarei A, reusind sa deschida scorul la Neptun.


Pentru gorjeni, jocul cu Inter Gaz nu este decit o etapa intermediara pina la marele derbi cu Universitatea Craiova, programat pe 1 octombrie. Ca de fiecare data, tehnicianul motrenilor isi propune sa obtina victoria, avind toate atuurile la dispozitie, lotul complet, terenul propriu si un adversar modest. Inaintea acestei etape, Minerul Motru ocupa locul sase, cu unsprezece puncte, iar adversara sa, Inter Gaz, se situeaza pe locul 14, retrogradabil, cu doar trei puncte in cont.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS