22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCu trei puncte intram in joc

Cu trei puncte intram in joc

Pandurii – Gloria Bistrita


• Stadion „Municipal“, astazi, ora 17.00.


• Formatii probabile:


Pandurii: Pustinjakovic – Popete, Scarlatache, Perisic, Keca – Bertea, Vancea, Stefan, Ursu – Nita, Armel. Antrenor: V. Hizo.


Gloria: Piclesan – Mindrea, Bors, Astilean, D. Sinmartean – Pacurar, Paduret, Sarmasan, Iftodi – Constantinescu, Negrean. Antrenor: O. Sabau.


• Vor arbitra: I. Serea – Z. Szekely, I. Onicas.


• Observatori: S. Satmari, M. Lica.


Starea de spirit a antrenorului Viorel Hizo, dupa doua jocuri pierdute pe banca echipei Pandurii, este vecina cu deznadejdea, deoarece se astepta mai mult de la jucatori. Elevii sai dovedesc multa naivitate in joc, iar atitudinea lasa de dorit. „E al treilea meci pe care il jucam de cind am venit la Tirgu Jiu, sint putin descumpanit, am asteptat mult mai mult de la jucatori, in primul rind ca atitudine. Nu m-am asteptat ca unii dintre cei cu experienta foarte mare sa faca greseli nepermise, din care am primit goluri. Trebuie sa ne batem pentru fiecare punct. Scuza ca am jucat cu Steaua si cu Rapid nu este valabila pentru mine, trebuia sa obtinem puncte in aceste doua jocuri“, a afirmat „Dulaul“.


Presedintele Condescu afirma optimist ca abia acum incepe campionatul pentru Pandurii, care va acumula primele puncte cu Gloria Bistrita. Hizo este convins ca echipei pe care o conduce ii sta la indemina sa bata gruparea lui Jean Padureanu, care nu este cu mult peste nivelul nou-promovatei.


„Pentru mine si pentru echipa Pandurii toate meciurile de acum inainte au caracter decisiv. Nu ne permitem sa pierdem puncte, iar cine continua sa aiba atitudinea pe care a avut-o pina acuma cred ca se autoexclude. Este foarte greu sa obtii puncte cind faci greseli personale, si nu greseli colective de joc. Gloria Bistrita nu este cu mult peste noi. Are cinci puncte, daca noi obtinem aceste trei puncte intram in joc. Daca nu cistigam, va fi foarte greu. Acest joc este decisiv si cred ca ar trebui sa fie un balon de oxigen pentru noi. Tot ce trebuie jucatorii sa faca e o determinare dusa la limita maxima a regulamentului. Daca nu dam dovada ca putem sa fim foarte uniti acum cind cutitul este in os, va fi foarte greu sa remediem ceva“, a spus Viorel Hizo.


Buia poate fi solutia salvatoare


Lotul de 16 jucatori oprit de Viorel Hizo inca de la inceputul saptaminii a fost completat cu inca patru fotbalisti care au evoluat la Neptun in meciul de Cupa României cu Callatis Mangalia. Buia, Bogoi, Iordache si Balaet s-au alaturat colegilor in cantonamentul de la hotelul Sport si pot fi titulari in meciul cu Gloria Bistrita. Hizo a purtat discutii individuale cu Buia, interesindu-se la secunzi de evolutia sa din meciul de Cupa, semn ca poate fi folosit in aceasta etapa. In conditiile in care adversara o sa faca antijoc, iar spatiile de joc o sa fie foarte mici, tehnica lui Buia si stiinta jocului pot fi decisive in economia partidei. Dupa Lung si Pustinjakovic, este posibil ca in poarta „pandurilor“ sa apara Balaet, care nu a apucat inca sa debuteze in Divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS