15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergia Lignitul Tirgu Jiu vrea punctaj maxim

Energia Lignitul Tirgu Jiu vrea punctaj maxim

Energia Lignitul Tirgu Jiu disputa azi, de la ora 17.00, in Sala Sporturilor din Tirgu Jiu, jocul cu Poli Timisoara, din cadrul etapei a III-a a Ligii Nationale. Meciul se anunta dificil pentru gorjeni, oaspetii impunindu-se etapa precedenta in fata unei echipe puternice, Uztel Ploiesti.


Gorjenii au un ascendent moral asupra banatenilor, invingindu-i in jocurile de pregatire inainte de debutul acestui sezon. De asemenea, elevii lui Liviu Andries sint neinvinsi dupa doua etape si vor avea de partea lor si publicul.


In etapa precedenta, Energia Lignitul Tirgu Jiu s-a impus in deplasare, in fata echipei Dinamo Brasov, cu scorul de 27-26, la pauza 12-12. Meciul s-a desfasurat la Sfintu Gheorghe, in prezenta a 100 de spectatori, aproape jumatate fiind sustinatorii echipei din Tirgu Jiu. Echipa lui Liviu Andries a condus in permanenta ostilitatile, dar nu s-a putut desprinde decit pe final. Deoarece singurul jucator de pe extrema stinga Enache a facut o intoxicatie alimentara, antrenorul oltenilor, Andries, a evoluat pe acest post pe toata durata jocului. La gruparea din Tirgu Jiu a debutat pe extrema dreapta si dinamovistul Musteata Alexandru, component al nationalei de tineret a României. Cel mai bun marcator al oltenilor a fost interul Marian Filip, cu 9 reusite. Acesta a fost sustinut din tribune de intreaga familie, handbalistul fiind originar din Fagaras si transferindu-se la Tirgu Jiu chiar de la Dinamo Brasov. Dan Ilies si Ionut Mazilu au marcat si ei cite sase goluri in timp ce la gazde Dragnea a reusit 11 goluri.


Dupa doua etape, Marian Filip ocupa locul trei in clasamentul golgheterilor Ligii Nationale, cu 18 goluri, fiind devansat de Sandu Iacob (HCM Constanta) si Cristian Adomnicai (UCM Resita), fiecare cu 20 de goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS