17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Stiri din sport

Sandoi ramine antrenor la Pandurii / Conform site-ului UEFA, Emil Sandoi este antrenorul echipei Pandurii Tirgu Jiu, iar ofiter de presa figureaza secretara clubului, Felicia Anuta Gelegram. Singura informatie corecta de pe acest site este ocupantul functiei de presedinte, Marin Condescu. Aceste informatii au fost comunicate UEFA inainte de stabilirea organigramei clubului, intre timp posturile de antrenor si ofiter de presa fiind ocupate de Viorel Hizo, respectiv Bogdan Tudor. (C.P.)


Hizo vrea 15 puncte in tur / Obiectivul personal al antrenorului Viorel Hizo la Pandurii in acest tur este obtinerea a 15 puncte. Tehnicianul este constient ca este aproape imposibil sa acumuleze in cele zece etape ramase de disputat jumatate din punctele puse in joc. Acesta a lamurit si perioada contractuala cu Pandurii, precizind ca este legat de Tirgu Jiu timp de doi ani. „Daca nu ma da afara presedintele Condescu doi ani stau la Tirgu Jiu“, a spus Hizo. Provocat sa spuna daca ramine la Pandurii in conditiile in care echipa va retrograda, „Dulaul“ a preferat sa taca. (C.P.)


Divizia C, seria a 5-a / In seria a cincea a Diviziei C, ieri s-au disputat meciurile contind pentru etapa a treia. Iata rezultatele: Dunarea Calafat – FC Olt Scornicesti 5-2, Armata – „Gica Popescu“2-1, Chimia – Universitatea II 1-3, Agromec Simian – Arsenal Motru 1-1, Progresul Corabia – Building Vinju Mare 4-1, Minerul Mehedinti – Oltul Slatina 3-1, Severnav Severin – Alprom Slatina 1-4. (L.C.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS