11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe incinge iarba la Urziceni!

Se incinge iarba la Urziceni!

Urziceni – FC Caracal


• Stadion „Unirea“, astazi, ora 11.00


• Formatii probabile:


Unirea: Oltean – Jercalau, E. Nicu, Vatavu, Gheban – Predescu, Cr. Vlad, Ciubotariu, Cr. Constantin – Stere, Zaharia. Antrenor: Costel Orac.


FC Caracal: Iordan – Nauiu (Negrila II), Vodita, Militaru – Pasare, S. Popescu, Duculescu (Scinteie), Beldeanu II, Mosteanu – Baia, Mazilu. Antrenor: Nae Ungureanu.


• Vor arbitra: D. Corcescu – D. Bargaoanu, Cl. Florea.


Dupa inregimentarea lotului Caracal la Universitatea, actuala formatie a celor din „Orasul Minunilor“ n-a reusit deocamdata in B2 decit o victorie si un egal, ceea ce face deja grea viata oltenilor in aceasta editie de campionat. Chiar daca multe voci, printre care si Ilie Balaci, pretind ca lotul caracalenilor este unul de perspectiva, oltenii trioului Ilinca – Nitulescu – Ungureanu mai au de muncit. Sansa lor este faptul ca finantatorii sint oameni de cuvint, iar Nae Ungureanu un antrenor meserias care are la activ, printre alte performante, si salvarea de citeva ori a acestei echipe (sub fostele denumiri: Electroputere, Extensiv, FC Craiova, FC Caracal) de la retrogradare. Totusi, lui „Rosu“ i-ar mai trebui in acest moment citiva fotbalisti…


Astazi, caracalenii au o misiune grea la Urziceni, echipa care nu a reusit pina acum sa obtina nici o victorie, in ciuda faptului ca Unirea s-a intarit in aceasta vara la aproape toate capitolele. Elevii lui Orac revin acasa dupa un rezultat bun, mai ales pentru moral, 0-0 cu Dinamo II, la Bucuresti. Cum un meci nu seamana cu altul, Ungureanu si compania au ajuns aseara la Urziceni cu gindul de a nu pierde in fata orgoliosului Orac. „Rosu“ este si mai tare la acest capitol, acela al orgoliului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS