16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii mizeaza pe noile achizitii

Pandurii mizeaza pe noile achizitii

Rapid – Pandurii


• Stadion „Giulesti“, miine, ora 18.30 (National TV).


• Formatii probabile:


Rapid: Coman – M. Constantin, Maftei, Rada – Badoi, Maldarasanu, Ilyes, Karamian, Buga – Vasilache, D. Niculae. Antrenor: Razvan Lucescu.


Pandurii: Pustinjakovic – Keca, Scarlatache, Perisic, M. Iordache – Bertea, Vancea, Osorio, Ursu – I. Stefan, R. Nita. Antrenor: Viorel Hizo.


• Vor arbitra: A. Constantin – M. Savaniu, M. Nagy.


• Observatori: R. Urs, D. Petrescu.


• Rezultate din etapa a 6-a: FCM Bacau – Poli Iasi 0-1 (0-1), (Ad. Ilie ’45). Partida Farul – FC Vaslui s-a disputat dupa inchiderea editiei


Pandurii Tirgu Jiu pregateste jocul de pe Giulesti in cantonamentul de la Hotel „Sport“, unde antrenorul Viorel Hizo a convocat 18 fotbalisti, iar in aceasta dimineata gorjenii vor face deplasarea la Bucuresti si vor sustine un antrenament la baza Pro Rapid. Popete si Verdes, doi dintre titularii jocului cu Steaua, schimbati pentru ca nu au corespuns din punct de vedere fizic, nu au fost convocati pentru meciul cu Rapid. Lotul pe care se va baza Hizo in aceasta etapa este compus din Pustinjakovic, Lung – Keca, Scarlatache, Perisic, Iordache, Bogoi, Isam, Bertea, Osorio, Vancea, D. Radoi, Ursu, Stefan, Buia, Nita, Vintilescu si Armel. Nita a primit ieri „cartea verde“ din Grecia, fiind apt de joc.


Tehnicianul „lanternei rosii“ spera ca o data cu legitimarea celor trei fotbalisti, Nita, Perisic si Osorio, sa creasca valoarea echipei. „Clubul a facut un efort foarte mare pentru achizitionarea celor trei jucatori importanti, sper sa putem creste valoarea si capacitatea echipei. Astept sa traga echipa dupa ei. Au venit din campionate bune, cu mentalitate de profesionisti si nu au nimic de comentat la antrenamente. Cresterea de forma aratata in meciul cu Steaua astept sa fie evidenta si cu Rapid, pentru ca avem jucatori noi in fiecare compartiment. Imi doresc mai mult decit oricine sa inving Rapidul. Ma obsedeaza ca scrie dupa noi in clasament etapa viitoare. Nu am fost niciodata pe ultimul loc si sper sa scap cit mai repede de el“, a afirmat Viorel Hizo la conferinta de presa.


Debutant in Divizia A, fundasul sirb Dragan Perisic asteapta ca echipa sa vorbeasca mai putin si sa munceasca mai mult: „Am venit de sapte zile si astept in scurt timp sa incepem sa adunam puncte. Cind avem zero puncte este greu sa vorbesti si trebuie sa muncim mai mult. Jucam cu Rapid care a evoluat in Cupa UEFA si sper sa profitam de oboseala acumulata de ei. Noi mergem sa jucam si incercam sa cistigam“. Portughezul Marco Osorio va primi si el pe „Giulesti“ botezul Diviziei A cu gindul ca va contribui la un rezultat pozitiv sub Podul Grant: „Am pregatit bine jocul si vreau sa ajut la un rezultat bun al echipei. Sper sa fie un an bun pentru echipa si pentru mine la Tirgu Jiu.“


Ultima repetitie pentru Giulesti


Antrenorul Viorel Hizo a programat joi seara un meci scoala intre posibilii titulari in meciul cu Rapid si restul componentilor, dorindu-se a fi o ultima repetitie pentru meciul din Giulesti. Asa cum a promis Hizo, in unsprezecele de baza al Pandurilor isi vor face aparitia cei trei nou-veniti, Perisic, Osorio si Nita. Titularii au invins rezervele cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Bertea si Stefan. In echipa de baza au evoluat Pustinjakovic – Keca, Scarlatache, Perisic, Iordache – Bertea, Vancea, Osorio, Ursu – Stefan si Nita, in timp ce la rezerve au fost folositi Lung – Bogoi, R. Radoi, Isam, Patrascu – Negut, Buia, D. Radoi, Verdes – Vintilescu, Armel.


„Dulaul“ a uitat incidentul avut cu Iordache la antrenamentul de dimineata cind l-a trimis la vestiare si, dupa o discutie individuala cu jucatorul, l-a folosit in echipa de baza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS