22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportArdeti-i la puncte!

Ardeti-i la puncte!

Inter Gaz – Universitatea


• Stadion „Popesti – Leordeni“, astazi, ora 11.00 (TV Sport).


• Formatii probabile:


Inter Gaz: Tufisi – Vladescu, Gheorghita, L. Popa – I. Voicu, Novac, Ghirie, Vanea, Dida – Banaru, Stoean. Antrenor: Cornel Nica.


Universitatea: Bornescu – Ciuca, D. Stoica, Mitchell – Dananae, Saceanu, Stinga, A. Ionescu, Velcovici – Dina, Orac. Antrenor: Ovidiu Stinga.


• Vor arbitra: V. Berbecaru – E. Dumitrescu, E. Pirvulescu.


Beneficiind de un moral excelent dupa cele patru victorii consecutive din campionat, Universitatea cauta sa concretizeze forma de virf pe care o traverseaza printr-o noua reusita in partida de astazi, de la Bucuresti. Pornind cu prima sansa in meciul cu Inter Gaz, din prisma rezultatelelor si pozitiilor total opuse in clasament, elevii lui Ovidiu Stinga au obligatia sa confirme si pe teren aceasta diferenta, mai ales ca au studiat cu mare atentie adversarul si ii cunosc punctele slabe.


La rindul lor, oaspetii nu-si pot permite sa mai inregistreze inca un esec pe propriul teren, pentru ca si-ar complica foarte rau existenta. In plus, isi doresc foarte tare sa „scuture“ gruparea alb-albastra si s-o aduca cu picioarele pe pamint.


Cu toate ca este un optimist incurabil, Ovidiu Stinga se teme ca elevii sai vor trata de sus adversarul si vor fi surprinsi de replica acestora, asa cum s-a intimplat si in meciul din Cupa României cu Progresul Corabia. „Este foarte important acest meci pentru Universitatea. Sincer, nu ma tem de adversar cit ma tem de jucatorii mei. Sper sa nu se creada invincibili, pentru ca vom avea foarte mult de suferit. Spiritul de lupta nu trebuie sa dispara“, a spus „olandezul“, care nu a luat in calcul decit victoria.


Importanta celor trei puncte puse in joc este cu atit mai mare cu cit Universitatea are sansa de a urca pe primul loc in clasament, „culoar“ creat printr-un eventual esec al celor de la CSM Vilcea in disputa cu CS Otopeni, de pe propriul teren. Asadar, alb-albastrii nu trebuie sa se impiedice si sa-si dezamageasca suporterii, care au inceput deja numaratoarea inversa a etapelor din acest sezon competitional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS