16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEMC Rovinari vrea puncte pentru primul loc

EMC Rovinari vrea puncte pentru primul loc

EMC Rovinari si Gilortul Tirgu Carbunesti nu au pierdut nici un punct pe teren propriu in acest inceput de campionat si spera sa se mentina neinvinse si dupa aceasta etapa. In schimb, Minerul Matasari a dezamagit in primele doua etape, incercind sa stearga impresia proasta in Valea Jiului.


EMC Rovinari – Oltchim Vilcea


Noua puncte in sapte zile a fost obiectivul pe termen scurt al satelitului „pandurilor“, EMC Rovinari, iar acest lucru este aproape realizat. Mai lipsesc cele trei puncte puse in joc astazi cu Oltchim Rimnicu Vilcea, dupa ce au invins CS Vulcan (1-0) si Inter Petrila (3-1). Pindaru este singurul jucator de la divizionara A solicitat de EMC Rovinari, acesta alaturindu-se lotului aflat in cantonament la Tismana. Gazdele nu trateaza jocul cu usurinta, fiind constienti de dificultatea partidei. „Este o echipa buna si va fi un meci greu, dar speram sa obtinem victoria si sa ne instalam pe primul loc“, a declarat organizatorul de competitii Viorel Cioara. Gengiu este singura indisponibilitate din lotul lui EMC Rovinari, acesta fiind in recuperare dupa o accidentare mai veche.


Minerul Uricani – Minerul Matasari


Suparati dupa semiesecul din etapa precedenta, cind au remizat pe teren propriu cu CSM Sebes, matasarenii spera sa indrepte situatia in Valea Jiului pe terenul altei echipe miniere, din Uricani. „Vrem sa recuperam punctele pierdute acasa“, este obiectivul directorului de competitii al Minerului Matasari, Tanasie Ghimis, in aceasta etapa, in ciuda numeroaselor indisponibilitati. Cojocaru, Baraitaru si Daia sint accidentati, in timp ce Banica a fost lasat acasa din motive disciplinare.


Gilortul Tirgu Carbunesti – FC 2 Sibiu


Dupa ce a dat cu piciorul destul de usor la primele puncte in deplasare, in etapa trecuta, cind a ratat citeva bune situatii de gol, nou promovata din Carbunesti spera sa repete macar scorul din prima etapa, cind a invins cu 1-0 pe Minerul Matasari. Cu un lot destul de subtire si numeric, nu numai valoric, gorjenii au o misiune destul de grea in fata ardelenilor din Sibiu.


Celelalte partide din seria a 6-a: CS Vulcan – CS Inter Petrila, CSM Sebes – Inter Sibiu, Sparta Medias – Metalul Aiud, Soda Ocna Mures – Genessis Brezoi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS