11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCampionii Irakului nu mai vin la Craiova

Campionii Irakului nu mai vin la Craiova

Turneul pe care echipa campioana a Irakului, „Fortele Aeriene“ in traducere româneasca, intentiona sa il faca in Craiova a fost aminat. Impresarul craiovean, dr. Aksam Kadour, a explicat ieri motivul aminarii acestui turneu: „Deocamdata, acest turneu pe care l-am organizat nu se va mai desfasura la sfirsitul acestei luni. De ce? Cum v-am mai spus, echipa campioana a Irakului este formatia Ministerului Apararii din Irak, iar deplasarea delegatiei in România urma sa se faca cu un avion militar, apartinind de ministerul din Bagdad. Cum probabil ca stiti, in Irak este o situatie critica, motiv pentru care ministrul apararii nu a mai aprobat deplasarea echipei in România cu un avion al Ministerului Apararii. Probabil ca, dupa incetarea crizei actuale din Irak, problema efectuarii turneului in Craiova va fi repusa pe tapet, adica vom stabili o alta data. Cred ca tot in aceasta toamna. N-ar fi exclus sa se gaseasca o alta varianta privind deplasarea echipei“.


In privinta celor doi jucatori irakieni pe care-i reprezinta si pe care i-a propus conducerii Universitatii, impresarul craiovean a afirmat: „Cei doi fotbalisti, un fundas si un mijlocas, vor ajunge in Craiova. Ei asteapta viza individuala si apoi vor veni in România, la Universitatea. Nu pot spune cu exactitate data sosirii acestora la Universitatea Craiova, deoarece, dupa obtinerea vizei de România, trebuie rezervate locurile la cursele de avion“.


In privinta lui Salih Jaber, Aksam Kadour a spus: „Jaber se simte foarte bine in Craiova, la Universitatea. Este multumit de faptul ca a … multumit suporterii, antrenorii si conducatorii si vrea sa aiba in continuare evolutii bune. Acum a primit din partea clubului si un apartament in centrul orasului. Daca-i plac oltencele? Intrebati-l pe el…“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS