Acasă Sport Scurte stiri

Scurte stiri

Liga Nationala de handbal / Energia Lignitul Tirgu Jiu a debutat cu dreptul in noua editie a Ligii Nationale de handbal, reusind sa se impuna cu 31-28 in fata nou promovatei CSM Oradea. Cu doi debutanti in saptele de baza, portarul Radulescu si Apolzan, gorjenii au condus in permanenta pe tabela de marcaj cu exceptia primului minut cind oaspetii au avut 1-0. La capatul primei reprize, diferenta a fost de doar doua goluri, 14-12. Chiar daca au evoluat in inferioritate timp de 12 minute fata de cele doua ale oaspetilor, tirgujienii au controlat jocul in repriza secunda cind au condus si la cinci goluri. La jumatatea actului secund, cronometrul de pe tabela de marcaj s-a defectat, antrenorul oaspetilor sugerind ca a fost o actiune deliberata a gazdelor. Antrenorul gorjenilor, Liviu Andries, a utilizat urmatorii jucatori: Radulescu, Bichir, Albici – Andries, C. Radu. (1 gol), Ilies (3), Eremia, Clenciu (5), Enache (4), Apolzan (4), Filip (8), Mazilu (6). (C.P.)


Egal pentru DWAR Craiova / Echipa de handbal feminin DWAR Craiova a obtinut simbata doar o remiza pe terenul celor de la Marta Baia-Mare, scor 26-26, intr-un meci cu cintec, in care gazdele au marcat golul egalizator dupa incheierea timpului regulamentar de joc. „Craiova a marcat cind mai erau patru-cinci secunde de joc. Apoi, Baia Mare a luat mingea sa o repuna de la centrul terenului. In acel moment tabela s-a oprit, iar fetele au inceput sa se bucure pentru victorie. Culmea, de la masa nu s-a fluierat finalul jocului, baimarencele au mai schimbat doua pase, apoi au marcat, iar arbitri au validat golul. Au fost jalnici“, a dezvaluit, ieri, antrenorul Gabi Bircina, care s-a declarat multumit de prestatia elevelor sale. DWAR Craiova a inceput jocul in urmatoarea formula: Radulescu – A. Ecaterinescu, E. Ecaterinescu, Sirbu, Istfan, Momirleanu, A. Ionel. Au mai jucat: Bratu, Poschina, Ciobanu. Urmatorul meci al craiovencelor in Divizia A se va disputa simbata, in Sala Sporturior din Craiova, DWAR urmind sa intilneasca Universitatea Resita. (L.C.)


Infringere pentru „U“ Petrolul Craiova / Echipa de handbal masculin Universitatea Petrolul Craiova a pierdut intilnirea cu CSM Sebes, scor 29-35, in primul meci in actualul sezon al Diviziei A. Prima repriza a fost echilibrata, iar la pauza scorul a fost 15-13. In minutul 28, Pavel, principalul marcator pentru Universitatea Petrolul Craiova, a suferit o comotie cerebrala dupa o lovitura puternica cu pumnul primita de la un adversar, fiind scos din joc. Fara o „piesa“ de baza, echipa craioveana a fost prada usoara gazdelor, care s-au distantat si au cistigat la o diferenta de sase goluri. Antrnorul Dobeanu a folosit urmatorul „sapte“ de baza: Antonaru – Pavel, Tatomir, Cordescu, Florea, Olteanu, Purcarea. A mai jucat R. Mihai. Duminica, „U“ Petrolul Craiova va intilni pe teren propriu echipa CSM Lugoj. (L.C.)


Rezultatele etapei a 6-a a Diviziei D / In runda a 6-a a Diviziei D – Dolj s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Gaz Metan Pielesti – Dunarea Bechet 2-0, Recolta Ostroveni – Standard Simnic 0-0, Progresul Segarcea – Fulgerul Mirsani 0-0, CFR Craiova – CS Isalnita 2-0, ASF Mirsani – UT Dabuleni 8-2, Fortuna Craiova – ASO Filiasi 1-1, Viitorul Bradesti – Unirea Leamna 3-2, Progresul Bailesti – Vinatorul Desa 5-0. (L.C.)

Exit mobile version