6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu vrea prima victorie!

Ungureanu vrea prima victorie!

FC Caracal – Dunarea Giurgiu


• Stadion „Parc“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


FC Caracal: Petre – Nauiu (Negrila II), Vodita, Militaru – Pasare, S. Popescu, Duculescu (Scinteie), A. Stancu, Mosteanu – Baia (Stroescu), Mazilu. Antrenor: Nicolae Ungureanu.


Dunarea Giurgiu: Ene – Ciocirlan, M. Rusu, Ardeleanu – Cl. Vasile, I. Ionica, C. Gheorghe, Scurtu, Cojenel – C. Ion, Zamfir. Antrenor: Marcel Ploaie.


• Vor arbitra: Cr. Dorcioman – Ed. Cringasu, P. Iogulescu.


• Observatori: G. Badescu, N. Neagoe.


Ca si in editia trecuta de campionat, FC Caracal a inceput si acest sezon cu stingul, contabilizind doar un punct din trei meciuri si avind cel mai slab golaveraj din toate cele trei serii din B: 1-7! Gruparea din „Orasul Minunilor“ s-a confruntat in debutul acestui sezon, pe linga probleme de efectiv, si cu una in privinta bancii tehnice, Nae Ungureanu absentind de la pregatirile caracalenilor o saptamina. Gazdele revin astazi pe terenul propriu dupa doua infringeri in patru zile (campionat, Cupa României), avind o mare foame de puncte.


Jean Nitulescu, presedintele executiv al caracalenilor, a afirmat ieri: „Partida cu Dunarea Giurgiu este dificila, oaspetii joaca impreuna de trei ani, iar in acest campionat au obtinut doua victorii din trei intilniri, fiind pe locul patru. Sintem intr-o criza mare de tot in privinta punctelor, iar o victorie cu Dunarea Giurgiu ar fi fantastica in acest moment. Ar fi prima victorie in acest campionat. Necazul nostru este ca, deocamdata, nu prea avem cine s-o bage in ate, cum se spune in fotbal. L-am cautat zilele trecute pe Chivorchian, intrebindu-l despre pretentiile financiare ale lui Cursaru. Ne-ar fi fost foarte necesar Cursaru, dar este prea scump pentru FC Caracal. Si cind l-am cautat noi, deja Cursaru era pe punctul de a se intelege cu Otelul Galati“.


Pentru partida de astazi, Nae Ungureanu nu-i poate folosi pe Luta si Nicola (accidentati), iar Duculescu, Stroescu si Beldeanu sint incerti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS