Acasă Sport Codrea crede in sansa tricolorilor

Codrea crede in sansa tricolorilor

Mijlocasul român Paul Codrea, care evolueaza in prima liga italiana la formatia US Palermo, a spus ca va fi foarte greu pentru reprezentativa tricolora sa ajunga la Cupa Mondiala din 2006. Codrea a intrat in repriza a doua a meciului pe care România l-a cistigat, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in fata selectionatei Cehiei, in preliminariile CM 2006.


„Va fi foarte greu sa ajung cu reprezentativa României la turneul final al Cupei Mondiale din 2006. Cu toate acestea, exista o sansa si trebuie sa credem in ea“, a spus internationalul român.


Paul Codrea stie ca nu ii va fi usor sa ajunga titular la Palermo, echipa la care a revenit in intersezon dupa un periplu pe la mai multe formatii din Serie A si Serie B. „Va fi greu sa ajung titular la Palermo, dar sint gata sa ma pregatesc la capacitate maxima si sa-l conving pe antrenorul Luigi Del Neri sa ma foloseasca mai mult. Sint fericit, deoarece ma inteleg bine cu Del Neri, un antrenor linga care ma simt bine“, a precizat mijlocasul român.

Exit mobile version