17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal vrea sa-i incurce pe tirgovisteni

FC Caracal vrea sa-i incurce pe tirgovisteni

FCM Tirgoviste – FC Caracal


• Stadion „Eugen Popescu“ (Tirgoviste), astazi, ora 16.00.


• Formatii probabile:


FCM Tirgoviste: Nita – Fl. Constantin, Termure, Ciolca, Necatu – Zidaroiu, I. Radu, Balasa, R. Ciobanu – Pastin, Gheorghe. Antrenor: Ivo Sash.


FC Caracal: R. Petre – Militaru, Nauiu, Vodita (Negrila II) – Mosteanu, S. Popescu, Scinteie, Pasare, A. Stancu – Mazilu, Baia. Antrenor: Nicolae Negrila.


• Vor arbitra: T. Craciunescu – B. Medrea, Fl. Paunescu.


• Observator: Cr. Zalupca.


Dupa o saptamina de oarecare confuzie, gruparea din „Orasul minunilor“ are de ieri antrenor principal pe acelasi Nae Ungureanu.


Reamintim, „Rosu“ a vrut sa plece la Tirgu Jiu, dar oficialii caracaleni s-au opus, moment in care antrenorul a vrut sa renunte si la FC Caracal.


Luni, dupa o discutie cu actionarul principal George Ilinca si presedintele executiv Jean Nitulescu, Nae Ungureanu a acceptat sa revina la Caracal, iar ieri a condus pregatirile echipei.


„Rosu“ a afirmat: „Am avut marti (ieri – n.r.) discutii amiabile si iata-ma inapoi la Caracal, iar miine (astazi – n.r.) am deja un meci oficial, cel din Cupa. Mergem la Tirgoviste in speranta calificarii, adica asta incercam, sa eliminam echipa locala FCM. Altfel, sper ca echipa sa-si revina la normal, adica la jocul bun pe care poate sa-l faca. Personal, vreau sa demonstrez ca daca plecam de la FC Caracal eram, intr-adevar, o pierdere pentru echipa. Oricum, lotul ar trebui intarit cu citiva jucatori, mai ales in atac“.


Pentru meciul de astazi, de la Tirgoviste, Nae Ungureanu nu-i poate folosi pe A. Luta (accidentat), Beldeanu II si Stroescu (nerefacuti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS