22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu si Lobont au fost laudati de Chivu

Mutu si Lobont au fost laudati de Chivu

Capitanul echipei nationale, Cristian Chivu, a laudat prestatia portarului Bogdan Lobont in meciul cu Cehia, sustinind ca gruparea Ajax Amsterdam ii face o mare nedreptate goal-keeper-ului român pentru ca il tine rezerva. De asemenea, Chivu l-a apreciat si pe Mutu, cel care a inscris doua goluri in poarta Cehiei.


„E pacat ca Lobont nu apara la Ajax. Cred ca ar avea loc la orice echipa din Europa. Mutu s-a dovedit jucatorul important de care avem nevoie. Diferenta a facut-o, insa, echipa, care i-a dat posibilitatea lui Mutu sa inscrie. Cocis, Ovidiu Petre si Mazilu sint jucatori tineri, pot oricind juca in primul «unsprezece». Au demonstrat ca viitorul e al lor si ca sint jucatori de baza la nationala. Ar trebui sa avem rezultate si la juniori, si la tineret si atunci ar veni mai multi jucatori din urma“, a opinat fundasul echipei AS Roma.


Cristian Chivu a mentionat ca efortul depus in meciul cu Cehia a meritat si a adaugat ca ar fi ramas pe teren pina cind nu ar mai fi avut puterea sa stea in picioare.


„Din cite imi amintesc, de la meciul cu Anglia nu am mai cistigat cu o echipa mare. A meritat efortul si ne mai tineau picioarele pina cadeam jos, daca era nevoie. Pacat ca nu am reusit sa marcam si golul trei, cind au lasat spatii libere in aparare“, a subliniat capitanul primei reprezentative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS