Acasă Sport „Actualii conducatori ai Stiintei au mostenit doar «Cupa Umilintei»“

„Actualii conducatori ai Stiintei au mostenit doar «Cupa Umilintei»“

Banuit de patronul Stiintei ca ar fi in posesia unuia dintre trofeele disparute de la club, George Ciuca, liderul Fan Clubului Blue Lions, a ripostat, negind vehement acest lucru.


„Mititelu este dezinformat. Este adevarat ca detin foarte multe lucruri care fac parte din istoria Universitatii Craiova, tricouri, medalii, plachete, pe care mi le-au donat cei din familia fostei echipei, dar in nici un caz nu am vreo cupa la mine. Si, chiar daca as avea, nu i-as da-o lui. Dupa ce Stiinta a retrogradat in Divizia B, actualii conducatori ai Stiintei au mostenit o singura cupa, «Cupa Umilintei». Pe asta ar trebui sa o puna in oras, intr-un loc public, luminat, sa ia toata lumea aminte, sa nu se mai intimple asemenea umilinte la Universitatea Craiova de acum inainte“, este de parere George Ciuca.


Apoi, acesta a continuat: „Probabil, acele cupe care au disparut de la club se afla in mina celor care si-au mincat tineretea pentru Universitatea si merita sa le tina acasa, la loc sigur, decit sa stea intr-un club in care nimic nu este sigur, iar patronii se schimba de la un an la altul“.


„Netoiu si Popescu trebuie ignorati“


George Ciuca si-a dezvalui si planurile de viitor, declarind ca „intr-o zi voi aduce la Craiova tot ceea ce este legat de Universitatea si este in posesia mea. Dar asta se va intimpla atunci cind echipa va reveni acolo unde ii este locul si lucrurile vor intra in normal. Insa aceste lucruri se vor intimpla doar atunci cind Oltenia va fi unita si Universitatea Craiova va deveni din nou o echipa nationala, nu una regionala cum este acum. Oricum, noua conducere a Stiintei sa se bucure ca a mostenit cei mai fanatici suporteri din tara“. Despre atitudinea unor suporteri, liderul Blue Lions a spus: „Cred ca se greseste atunci cind se striga impotriva lui Netoiu sau Popescu. Acesti oameni si-au facut destula reclama pe spatele Craiovei si de aceea trebuie ignorati“.

Exit mobile version