7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLung vrea sa ramina neinvins

Lung vrea sa ramina neinvins

CSM Vilcea – Minerul Motru


• Stadion „1 Mai“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


CSM Vilcea: Pampea – Balaci, Raicu, Cumpanasu – M. Dumitru, Georgescu, Lepadatu, Nica, Cercel – Ciortan, D. Florea. Antrenor: Ad. Furnica.


Minerul: Andreescu – Amzucu, Balan, Mieila – Soo, B. Popescu, Stana, Nedelea, Corcoveanu – Glisca, Volocaru. Antrenor: S. Lung.


• Vor arbitra: C. Nicoara – Fl. Buzarnescu, M. Orbulet.


Minerul Motru se deplaseaza in fieful surprinzatorului lider CSM Rimnicu Vilcea cu gindul sa ramina neinvinsa. Tehnicianul Silviu Lung spera ca elevii sai sa faca un joc bun, urmind ca pe acest fond sa vina si rezultatele. „Vreau sa-mi impun jocul si sa nu luam gol“, este dorinta antrenorului motrenilor. Lung nu-i are la dispozitie pentru derbiul oltean pe Naicu si Caibar, accidentati, in timp ce A. Popescu este incert. Popescu fusese suspect de o fisura dupa jocul cu FC Sibiu, insa verdictul medicilor a fost mai blind cu jucatorul, recomandindu-i-se un repaus de citeva zile. Din echipa care se preconizeaza a fi folosita la Rimnicu Vilcea, doar Mieila si Stana au jucat integral meciul din Cupa României de la Ticleni, in timp ce Volocaru si Nedelea au fost introdusi pe teren in minutul 60. In faza a VI-a a „competitiei KO“, Minerul Motru va intilni, pe teren propriu, divizionara B FCM SA Resita. Meciul este programat pentru marti, 7 septembrie, ora 16.00, iar daca „minerii“ se vor califica, vor aduce la Motru o divizionara A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS