17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHizo vrea intariri

Hizo vrea intariri

Antrenorul Viorel Hizo nu doreste sa-si compromita numele o data cu preluarea „lanternei rosii“ a Diviziei A si, inainte de a demara discutiile cu presedintele Condescu, a solicitat sa-i vada la lucru pe fotbalisti. „N-am vazut deloc echipa in primele patru etape, decit in citeva secvente. Trebuie sa vad jucatorii, pentru ca am si eu un nume si nu pot sa ma compromit daca nu au potential pentru salvarea de la retrogradare“, a spus, ieri, Hizo inainte de a asista la jocul scoala comandat de el.


Inaintea jocului, tehnicianul s-a intretinut citeva momente cu Buia, dupa care s-a asezat pe o banca alaturi de presedintele Condescu. Singurii fotbalisti din lotul gruparii gorjene cu care Hizo a mai lucrat de-a lungul carierei sale sint Bogoi, la Rapid, si Popete, la Farul Constanta. „Dulaul“ s-a declarat impresionat de baza sportiva si de conditiile de pregatire ale echipei, dar trebuie sa fie convins si de calitatile fotbalistice ale lotului inainte de semna cu „pandurii“.


„Titularii“ incalziti de Florin Bejinaru au intrat pe teren in formula Balaet – Bogoi, Trofin, Scarlatache – Bertea, Patrascu, Vancea, Stefan, Ursu – Vintilescu si Verdes, in timp ce „rezervele“ supervizate de Marian Bicu au evoluat in urmatorul unsprezece: Lung – Popete, Isam, R. Radoi, Iordache – D. Radoi, Keca, Buia, Lazar – Buca, Bulica. La pauza au mai intrat Danilo in locul lui Lung si Pindaru in locul lui Balaet. Dupa un joc cu putine ocazii de gol, „rezervele“ s-au impus cu 1-0, prin golul lui D. Radoi, la care sirbul Danilo are partea sa de vina. Acesta are circumstante atenunate pentru prestatia sa, deoarece revenise abia in dimineata jocului de la Belgrad, unde si-a prelungit viza de sedere in România. Desi antrenorul cu portarii Valentin David l-a informat pe Hizo ca Danilo este obosit, tehnicianul a tinut cu orice pret sa-l vada in teren macar o repriza.


Dupa o runda prelungita de negocieri, Viorel Hizo s-a inteles cu presedintele Condescu pentru a prelua conducerea tehnica a echipei. Totusi, cele doua parti nu au semnat contractul, deoarece Hizo solicita imbunatatirea lotului. Cum transferuri nu se mai pot face, singura modalitate a „pandurilor“ de a achizitiona jucatori este printr-o echipa din strainatate. Aseara, Hizo a plecat la Sibiu si se va intoarce simbata la Tirgu Jiu, pentru a asista la meciul amical dintre Pandurii si Jiul Petrosani, care va incepe la ora 17.00. Dupa incheierea acestei partide este posibil ca Hizo sa semneze contractul cu Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS