3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta joaca pentru onoare si blazon

Stiinta joaca pentru onoare si blazon

Cupa României, faza a V-a


Progresul Corabia – Universitatea Craiova


• Stadion „Ion Oblemenco“, astazi, ora 17.00.


• Formatii probabile:


Progresul: Vintila – Robu, Biolan, Dumitrescu, Grosu – Dima, Frasineanu, S. Andrei, Tache – Frunza, L. Andrei. Antrenor: Laurentiu Uritu.


Universitatea: Bornescu – Ciuca, Craciunescu, Stoica – Dananae, A. Ionescu, Stinga, Saceanu, Velcovici – Dina, Orac. Antrenor: Ovidiu Stinga


• Vor arbitra: C. Miruta – D. Nitu, A. Lungu


• Observator: I. Tudorica


Dupa nenorocirea consemnata in sezonul precedent, noua formula a Universitatii are de demonstrat ca lucrurile vor intra pe un fagas normal in curind si fiecare provocare este tratata cu maxima seriozitate. Acest lucru s-a vazut in cele doua partide consumate si, din orgoliu oltenesc, alb-albastrii vor sa faca o figura frumoasa si in Cupa României, cu toate ca echipa nu este inca sudata, deoarece este singura competitie in care pot intilni si „certa“ reprezentantele Diviziei A. Pentru acest lucru este nevoie ca elevii lui Ovidiu Stinga sa invinga in deplasare divizionara C Progresul Corabia, partida reprezentind primul hop din urcusul pe care l-au promis. Universitatea are toate motivele sa zdrobeasca adversara de astazi, in primul rind pentru a razbuna „satelitul“, care a cedat cu 3-2 in faza a treia a competitiei, apoi pentru a continua seria rezultatelor pozitive si dobindirea unui moral excelent si nu in ultimul rind pentru a respecta blazonul si publicul care a acordat, deja, votul sau de incredere. Toti acesti factori de care beneficiaza alb-albastrii chiar si in Divizia B trebuie consemnati si pe tabela de marcaj, pentru ca diferenta de valoare dintre cele doua combatante este uriasa, la fel si obiectivele propuse, iar esecul trebuie sa iasa din orice calcul.


Suporterii vor fi alaturi


Suporterii Universitatii nu pot sta deoparte cind este vorba despre echipa lor de suflet, asa ca isi vor face simtita prezenta si pe malul Dunarii. Doua autocare vor pleca de la stadionul „Ion Oblemenco“ spre Corabia, „intaririle“ venind cu masinile personale sau cu trenul. Ultrasii craioveni promit un spectacol inedit pentru Divizia B, coregrafia si tot ce a situat in top galeria Universitatii isi vor face din nou prezenta, pe linga dominarea fondului sonor, fapt ce-i condamna pe favoriti la o victorie categorica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS