17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea Craiova intra in focuri

Universitatea Craiova intra in focuri

Nici nu au apucat sa se bucure prea mult de succesul obtinut vineri seara in fata celor de la Caracal si alb-albastrii trebuie sa se gindeasca la urmatoarea confruntare, din Cupa României, competitie pe care Universitatea o abordeaza cu maxima seriozitate.


Stinga si compania se vor deplasa miine la Corabia, unde, de la ora 17.00, vor intilni divizionara C Progresul, partida facind parte din faza a cincea a intrecerii.


Universitatea merge pe malul Dunarii cu gindul declarat de a invinge, in primul rind pentru a continua ascensiunea din ultima perioada, dar si pentru a-si razbuna „satelitul“, Primavara fiind eliminata de Progresul, in faza a treia, la capatul unui meci controversat. Aceasta partida va consemna doar inceputul unei saptamini de foc, pentru ca vineri urmeaza un test foarte dificil, cind Universitatea va intilni, in deplasare, Astra Ploiesti, o contracandidata in lupta pentru promovare.


Asadar, alb-albastrii sint prinsi in focuri, insa, in cazul unor succese pe linie, elevii lui Ovidiu Stinga vor dobindi un moral foarte bun, care va conta enorm in economia partidelor ramase nedisputate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS