10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi a fost inlocuit de Ungureanu

Sandoi a fost inlocuit de Ungureanu

Presedintele Marin Condescu a pus in discutia Consiliului de Administratie soarta antrenorului Emil Sandoi, considerindu-l principalul vinovat pentru esecul de la Bacau. Condescu i-a reprosat lui Sandoi ca l-a desemnat pe Verdes sa execute penaltiul, desi acesta nu evoluase decit citeva minute in debutul acestui campionat. „Stefan era o solutie mai potrivita“, a opinat seful „pandurilor“. Ieri-dimineata, antrenorul Emil Sandoi a urmarit in autocar caseta meciului impreuna cu fotbalistii, spunind la un moment dat: „N-am vazut asa blestem. Asa imi este sortit mie sa iau numai goluri din astea“.


Tehnicianul oltean inca mai spera ca va fi pastrat in functie. La ora 14.00, pe cind se afla in autocar pe drumul de intoarcere dinspre Bacau la Tirgu Jiu, Sandoi a spus: „Nu m-a anuntat nimeni ca sint demis dupa acest meci. Cred ca vina antrenorului nu este asa mare la o infringere in care ratezi un penalti, ai o bara si golul vine dupa o greseala individuala. Daca voi fi demis va conta insa mult faptul ca echipa are patru infringeri din tot atitea meciuri“.


Desi se astepta sa fie demis, Sandoi vorbea despre viitorul Pandurilor, fiind convins ca rezultatele vor veni in curind si pentru gorjeni. „Nu contractul si clauzele tin un antrenor in functie. Rezultatele sint cele mai importante. Si sint convins ca acestea vor veni in curind. Urmeaza o perioada de pauza in care se pot remedia anumite probleme pentru a aduce primele puncte. Oricum, indiferent de decizia care se va lua, nu regret nimic din ce am facut la Pandurii, pentru ca am lucrat cu inima“, a mai spus Sandoi.


Peste numai o jumatate de ora clubul Pandurii a anuntat ca: „s-a aprobat demisia antrenorului Emil Sandoi si in locul acestuia a fost numit Nicolae Ungureanu. Lui Sandoi i s-a propus functia de director sportiv“. Din acel moment Sandoi si-a inchis telefonul, fiind indisponibil. Este insa greu de crezut ca acesta va accepta sa ramina in continuare angajat la echipa gorjeana, urmind, cel mai probabil, sa faca rocada cu Ungureanu la FC Caracal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS