11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAdrenalina olteneasca in nocturna!

Adrenalina olteneasca in nocturna!

Universitatea – FC Caracal


• Stadion „Ion Oblemenco“, astazi, ora 20.00 (TV Sport). Intrarea libera.


• Formatii probabile:


Universitatea: Bornescu – Ciuca, Craciunescu, D. Stoica – Dananae, A. Ionescu, Stinga (Fritea), Saceanu, Velcovici – Dina, Orac. Antrenor: Ovidiu Stinga.


FC Caracal: Petre – Nauiu (Negrila II), Militaru, Vodita – Mosteanu (Tilihoi II), S. Popescu, Scinteie, Beldeanu II, Chirita – Mazilu, Stroescu (Baia). Antrenor: Nicolae Ungureanu.


• Vor arbitra: Cristina Ionescu – Fl. Damaschin, M. Nicoara.


• Observatori: I. Danciulescu si L. Vargatu.


Chiar daca meciul de asta-seara nu este un derbi in adevaratul sens al cuvintului, intilnirea dintre cele doua formatii oltene se anunta, din mai multe puncte de vedere, una incrincenata, un fel de derbi oltenesc al orgoliilor si ambitiilor. Cele doua tabere neaga cu vehementa un posibil aranjament, dar unele voci pretind ca ar fi existat totusi intentia unei intelegeri, insa totul pare a fi doar o lucratura a zvonarzilor de prin urbe… Craiovenii, care asteapta cu nerabdare revenirea Universitatii in prima liga fotbalistica, sint constienti ca lupta in seria aceasta este foarte dura, cel mai mare contracadidat fiind Ploiestiul, Prahova fiind prezenta cu trei echipe in B2 si care, dupa toate probabilitatile, vor lupta pentru a-i invinge pe olteni. Cum insa ambele echipe ale Ploiestiului, Petrolul si reinfiintata Astra, vot sa revina in Divizia A, al treilea ar putea sa cistige, adica Universitatea! O victorie astazi cu FC Caracal, echipa considerata sub valoarea… caracalenilor de la Universitatea, ar insemna nu numai trei puncte importante, cit si continuate. Pe axa Craiova – Caracal exista destule prietenii, dar, din cite se aude, si destule animozitati la nivel de conducatori si finantatori. Cei doi antrenori – Stinga si Ungureanu – sint pregatiti pentru lupta, dar Ungureanu are in meciul de astazi un fel un avantaj fata de mai tinarul coleg din Banie deoarece „Rosu“ ii cunoaste pe majoritatea jucatorilor de la Universitatea, ei evolulind sub comanda lui in returul sezonului trecut. „Buturuga mica“, cum este considerata echipa din „Orasul Minunilor“ isi va vinde greu pielea, chiar daca caracalenii nu sint obisnuiti cu jocurile in nocturna. Ungureanu nu poate sa-l foloseasca astazi pe Alin Luta, accidentat. In premiera, la Caracal joaca acum trei fotbalisti cu nume grele in „spate“: Beldeanu, Negrila, Tilihoi!


Un suporter mucalit afirma ieri: „Cum sintem noi oltenii orgoliosi, n-ar fi exclus sa ne batem de-a oarba, iar altii sa profite de ambitiile noastre“. Oricum, o partida Craiova – Caracal, in nocturna, in Divizia B, ete o premiera si pentru suporterii olteni, iar un meci fara spectacol si animozitati n-ar fi caracateristic zonei „nationaliste“ de aici! Conform pronosticului patronului Universitatii, Craiova va invinge astazi la cel putin trei goluri diferenta! De urmarit reactia pustilor lui Ungureanu..

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII