6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRapid vrea o calificare linistita

Rapid vrea o calificare linistita

Cupa UEFA, turul al 2-lea preliminar


Vardar – Rapid (in tur: 0-3)


• Stadion „Gradski“, astazi, ora 20.00.


• Formatii probabile:


Vardar Skopje: Kmetovski – Gligorov, Brankovici, Markovski, Tanevski – Ristovski, Tasevski, Serafimovski, Demiri, Tricovski – Naumov. Antrenor: Vujadin Stanojkovici.


Rapid: Dolha – M. Constantin, Maftei, Fl. Moldovan – Badoi, Maldarasanu, R. Stancu, I. Stancu – Vasilache – Mara, Buga. Antrenor: Razvan Lucescu.


• Vor arbitra: J. Megyebiro – T. Vamos, Z. Szpisjak (toti din Ungaria).


Rapid nu are emotii prea mari pentru returul cu Vardar Skopje, elevii lui Razvan Lucescu impunindu-se in „Giulesti“, in fata macedonenilor, cu scorul de 3-0 (goluri: D. Niculae ’44, ’50, Maldarasanu ’66). Din pacate, in meciul de la Skopje nu vor putea juca atacantii Daniel Niculae si Lucian Burdujan, mijlocasul Valentin Negru si portarul Danut Coman, toti fiind accidentati. Mai mult decit atit, saptamina trecuta patronul George Copos a reusit sa inflameze spiritele in cadrul clubului, dupa ce a intentionat sa-l demita pe antrenorul Razvan Lucescu. Numai protestele suporterilor si interventia jucatorilor l-au induplecat pe vicepremierul României sa-l pastreze pe banca pe Lucescu, insa Rapid a suferit imediat un esec, fiind invinsa la sfirsitul saptaminii de FC National.


In ciuda tuturor acestor impedimente, antrenorul Razvan Lucescu a spus ca Rapid este favorita in disputa cu Vardar Skopje. „Am trecut printr-o saptamina dificila, dar acum trebuie sa lasam totul deoparte si sa privim cu incredere si optimism inainte. Plecam ca favoriti in meciul cu Vardar Skopje, dar avem si emotii, pentru ca altfel nu poti fi concentrat. Noi vrem sa obtinem calificarea in totalitate pe teren. La Skopje nu ne vom arunca nebuneste in atac, pentru ca nu avem de ce. Nu mi-e teama de jocul agresiv al macedonenilor, insa astept acest meci cu nerabdare, pentru ca vreau sa obtin cit mai repede calificarea“, a spus Lucescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS