21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Zero in Divizia A

Pandurii – Poli Iasi 0-1


• Stadion „Municipal“, spectatori 9.000.


• A marcat: Bilba ’15.


Pandurii: Lung – Bogoi (’69, D. Radoi), R. Radoi (’28, Scarlatache), Trofin – Bertea, Keca (’46, Buia), Vancea, Stefan, Ursu – Vintilescu, Armel. Antrenor: E. Sandoi.


Poli: Branet – Toma, Onut, Ilie Adrian, Bordeanu – Arhire (’61, Ciubancan), Mitruc, Gavatorta, D. Rednic – Onofras (’89, Ciobanu), Bilba (’58, Pacurar). Antrenor: I. Popa.


• Cartonase galbene: Bertea-2, Vancea, Buia / D. Rednic-2, Toma, Pacurar.


• Cartonase rosii: Bertea ’76 / D. Rednic ’76.


• Au arbitrat:T. Lajos – D. Bargaoanu, Fl. Damaschin.


Pandurii Tirgu Jiu a incheiat al treilea examen in primul esalon cu acelasi rezultat ca si precedentele, cu o infringere. Gorjenii trebuie sa indure rusinea ultimului loc in clasament si, mai mult, acel zero din dreptul punctelor. „Imi este rusine ca sintem pe aceasta pozitie in clasament. Speram mai mult“, a spus Emil Sandoi dupa joc.


Tehnicianul „pandurilor“ s-a tinut de cuvint si a schimbat sistemul de joc, dar a uitat sa schimbe si jucatorii cu care a inregistrat doua infringeri in primele etape. Aceeasi gafeuri din defensiva i-au tradat inca o data increderea tehnicianului, punindu-si amprenta asupra scorului final. R. Radoi l-a pierdut pe drum pe Bilba, care la primul sut la poarta lui Lung a reusit sa deschida scorul. Dupa gol, „pandurii“ au cazut psihic, jucind anapoda. Primul sut pe spatiul portii lui Branet s-a consemnat in minutul 26, cind Armel i-a oferit posibilitatea portarului advers sa atinga mingea.


Dupa o jumatate de ora de joc, Sandoi si-a indreptat prima greseala si l-a introdus pe Scarlatache in locul depasitului Romeo Radoi. Elevii sai au pus stapinire pe joc, dar asistentul Damaschin le-a refuzat o posibila egalare, oprindu-l eronat pe Vintilescu din cursa spre gol, semnalizind un ofsaid inexistent. O combinatie dupa o faza fixa a ridicat spectatorii in picioare, mingea recentrata de Ursu cazind pe linia portii, dar acelasi Damaschin a ramas impasibil la strigatul de gol al tribunelor.


La pauza, Sandoi si-a reparat a doua greseala si l-a oprit la cabine pe cel de-al doilea inchizator Keca si a mizat pe Buia. Fiecare atingere a mingii de catre Romica Buia a insemnat o speranta pentru fanii „pandurilor“, dar acestuia i-a fost greu sa depaseasca hatisul din fata portii lui Branet ridicat de Popa. Buia nu a reusit sa ordoneze jocul, iar din tribune s-a auzit timid: „Demisia!“. Lumea nu a mai suportat inca un pas gresit si a parasit tribunele inainte de final. Din pacate, Divizia A se dovedeste o caciula prea mare pentru „panduri“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS