6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRemiza in derbiul de la Timisoara

Remiza in derbiul de la Timisoara

FC Vaslui – CFR Cluj 0-3


CFR Cluj s-a impus vineri, in deplasare, cu scorul 3-0 (2-0), in fata formatiei FC Vaslui. Scorul a fost deschis in minutul 19 de Cosmin Tilinca, care a marcat cu capul peste portarul Dejan Pesici. Adrian Anca a majorat scorul la 2-0 in minutul 45, profitind de o neintelegere intre portarul Pesici si mijlocasul Iurisniti. In minutul 59, Romeo Surdu a urmarit o minge, portarul Pesici a prins in prima faza balonul, dar apoi l-a scapat, iar atacantul clujean a marcat in poarta goala.


Jiul – Sportul Studentesc 1-3


Nou-promovata Jiul Petrosani a pierdut, cu 1-3 (1-1), meciul sustinut vineri, pe teren propriu, in compania formatiei Sportul Studentesc. Jiul a deschis scorul in minutul 13, cind Pâclesan l-a invins pe portarul Stancioiu cu un sut de la peste 30 de metri. Sportul a restabilit egalitatea in minutul 45, prin Tiberiu Balan, care a inscris cu un sut din intoarcere, de la 16 metri. Oaspetii au trecut in avantaj in minutul 55, cind Ionut Mazilu l-a invins pe Catalin Multescu cu o lovitura de cap de la sase metri. In minutul 59, Mazilu a stabilit scorul final.


FC Arges – Gloria Bistrita 2-0


Formatia antrenata de Sorin Cirtu, FC Arges, a cistigat, cu scorul de 2-0 (2-0), meciul sustinut acasa cu Gloria Bistrita. Echilibrul partidei s-a rupt in minutul 22, cind jucatorul echipei oaspete, Dan Matei, a primit cartonasul rosu, arbitrul Victor Stanisteanu considerind ca bistriteanul l-a faultat pe Marius Bilasco in suprafata de pedeapsa. Stanisteanu a dictat si penalti in favoarea formatiei FC Arges, lovitura de pedeapsa fiind transformata de Ciprian Tanasa. In minutul 33, Cosmin Nastasie a primit o pasa in adincime de la Ciprian Danciu, iar apoi, singur cu portarul Piglisan, a sutat de la 16 metri si a marcat.


FC National – Rapid 1-0


Profitind de criza prin care trece echipa giulesteana, FC National a invins simbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formatia antrenata de Razvan Lucescu. Unicul gol al partidei a fost inscris in minutul 24, de Ionut Savu, care a impins in plasa, de la sase metri, o minge revenita in teren dupa ce a lovit bara transversala a portii aparate de Emilian Dolha, la un lob al lui Abiodun Agunbiade.


Poli Timisoara – Steaua 0-0


Derbiul rundei a 3-a a Diviziei A, Poli Timisoara – Steaua, s-a incheiat nedecis, 0-0. A fost un meci de nivel bun, peste media campionatului nostru, in special in prima repriza. Cele doua echipe au jucat deschis, si-au creat ocazii, fara insa ca acestea sa se concretizeze. Dupa meci, antrenorul gazdelor, Cosmin Olaroiu, a spus ca arbitrul Marian Salomir ar fi putut acorda penalti pentru Poli Timisoara la o faza la care gazdele au reclamat un hent in careu al stelistului Mihai Nesu.


Otelul – FCM Bacau 0-0


Intr-un meci fara sare si piper, Otelul Galati a terminat la egalitate, scor 0-0, partida sustinuta pe teren propriu in compania formatiei FCM Bacau. Elevii lui Cristi Popovici s-au aparat organizat si au incercat sa puncteze pe contraatac, in timp ce gazdele au dominat teritorial, insa nu si-au creat mari ocazii de gol.


Ultima partida a etapei a 3-a, Dinamo – Farul, s-a jucat aseara, dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS