15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetrolul Ticleni, de neoprit

Petrolul Ticleni, de neoprit

Petrolul Ticleni s-a calificat in faza a V-a a Cupei României dupa ce a trecut de Minerul Matasari, pe teren propriu, cu scorul de 2-0. Lumezeanu a fost artizanul calificarii „petrolistilor“, micutul atacant reusind dubla in minutele 23 si 45. Acesta a fructificat o lovitura libera de la 30 de metri, surprinzindu-l pe Hirsu nepregatit, dupa care a stabilit scorul final in urma unui slalom printre fundasii matasareni in ultimul minut al primei reprize. Gazdele au jucat cu un om mai putin din minutul 25, cind a fost eliminat Bufanu, dar acest avantaj nu a fost speculat de obositii fotbalisti de la Matasari.


„Am primit goluri de incepatori. Nu ne-am pregatit special pentru acest meci pentru ca ne incurca programul nostru de pregatire reluat si asa tirziu. Echipa a fost obosita dupa ce toata saptamina s-a pus accentul pe acumularile fizice. Speram ca debutul de campionat sa ne gaseasca in cea mai buna forma“, a afirmat directorul sportiv al „minerilor“, Tanasie Ghimis.


Calificarea Petrolului Ticleni in faza a V-a a Cupei României nu-l entuziasmeaza prea tare pe presedintele Eugen Colceag, care sustine ca aceasta competitie i-a secat bugetul si asa sarac. „Nu ne-am propus sa ajungem pina aici. Am jucat la ce o iesi. Cheltuim o suma de bani pe o aiureala pentru ca nu ajungem noi sa luam cupa, dar pentru oamenii de aici a ramas singura bucurie. E o perioada de framintari din punct de vedere financiar“, a precizat Colceag.


Dupa ce a eliminat, rind pe rind, pe MVM Dragutesti, EMC Rovinari, Armata Craiova si Minerul Matasari, Petrolul Ticleni va evolua miercuri, 31 august, in faza a V-a a „competitiei KO“ in compania unei divizionare B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS