27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChimia a pierdut la Corabia

Chimia a pierdut la Corabia

Ultima reprezentanta a Doljului in fazele inferioare ale Cupei României, Chimia Craiova, a iesit din competitie dupa ce a fost invinsa cu 3-2 la Corabia, de echipa locala Progresul.


Daca in 2003 „chimistii“ reuseau sa ajunga pina in faza cind in lupta intrau divizionarele A, aducind Steaua pe „Combinat“, in aceasta editie elevii lui Baluta si Tilea nu au avut privilegiul de a dat piept nici macar cu o echipa de liga secunda.


La Corabia, Chimia a fost condusa cu 2-0 la pauza, dar a revenit in repriza secunda, cind Pitiche (’65) si Iscruleasa (’85), ultimul cu un sut la vinclu, au restabilit egalitatea, insa gazdele au marcat din nou, peste doar doua minute, obtinind calificarea in faza a V-a a competitiei.


„Am luat primele doua goluri pe greseli ale apararii, pe ultimul primindu-l pe contraatac, in momentul in care noi fortam victoria. La 2-2 am ratat prin Dinu, chiar si la 2-3 puteam reveni, daca nu rata Balutoiu. Probabil stagiul de pregatire de la Ocnele Sugatag pe care tocmai l-am incheiat, si care a fost unul reusit, a adus o oarecare oboseala in rindul echipei“, a afirmat Ilie Tilea, antrenorul secund al formatiei craiovene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS