16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCaracalenii vor un rezultat bun cu Universitatea

Caracalenii vor un rezultat bun cu Universitatea

Noua echipa FC Caracal a remizat in prima etapa, acasa, cu Dinamo II (1-1), desi elevii lui Nae Ungureanu au evoluat bine, dominind cu autoritate partida. Jean Nitulescu, presedintele executiv al caracalenilor, a afirmat: „Intilnirea, una frumoasa, a fost la discretia noastra, dar s-au ratat cel putin sase ocazii uriase de a inscrie, dintre care trei cu poarta goala! Am marcat prin Sergiu Popescu, in minutul 40. Oaspetii, cu citiva jucatori de la prima echipa a lui Dinamo, nu au avut decit un singur sut sanatos pe spatiul portii, dar care s-a soldat cu gol, in prelungiri! A inscris Adrian Iordache. Rezultatul final a fost insa viciat de arbitraj, deoarece imediat dupa golul egalizator al lui Dinamo II am inscris un gol valabil, prin Militaru, dar anulat, eronat, de arbitrul Ianovschi“.


Nae Ungureanu a inceput meciul de simbata cu Dinamo II cu urmatorul unsprezece: Petre – Militaru, Nauiu, Vodita – Mosteanu, S. Popescu, Scinteie, Chirita, Pasare – A. Luta, Mazilu. A mai intrat Baia, inlocuit apoi cu Stroescu.


Despre derbiul oltenesc de vineri, ora 20.00, de pe „Ion Oblemenco“, Universitatea – FC Caracal, presedintele executiv al caracalenilor a spus: „Vrem un rezultat pozitiv cu Universitatea. Venim sa ne jucam corect sansele“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS