18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii sint optimisti

Alb-albastrii sint optimisti

Inaintea primei confruntari din Divizia B, Madalin Ciuca, liderul echipei, si Daniel Orac s-au aratat increzatori in ceea ce priveste viitorul Universitatii in acest sezon competitional. Fostii componenti ai Caracalului au afirmat ca Divizia B este mult mai dificila decit primul esalon al tarii, insa nu se tem de gruparile inscrise in lupta pentru promovare.


„Avem un obiectiv pe care trebuie sa-l atingem cu orice pret, de aceea este foarte important pentru noi sa invingem la Bucuresti, pe Rapid II. Toata lumea este motivata si sper sa obtinem victoria. In Divizia B se joaca alt fotbal, mult mai dur decit in Divizia A, in plus se alearga mai mult. Oricum, nu ne este frica de nimeni. Acum sintem la Universitatea, unde este o seriozitate foarte mare, conditiile mult mai bune, iar cerintele sint pe masura acestor factori, de aceea trebuie sa transpiram mai mult si cu folos“, a spus Ciuca, in timp ce ultimul sosit in lotul alb-albastru a promis sa inscrie cit mai multe goluri pentru Universitatea. „Am venit la Craiova stiind ce atmosfera superba creeaza suporterii. Sper sa nu-i dezamagim. Vreau sa inscriu cit mai multe goluri pentru Universitatea si, impreuna cu Alex Piturca, sa formam un cuplu de atac redutabil.Trebuie sa demonstram ca sintem capabili sa invingem oriunde, pe oricine si sa readucem Craiova in elita fotbalului românesc. Este foarte important sa incepem cu dreptul, pentru ca vom dobindi un moral ridicat si vom trata altfel fiecare partida“, a completat Daniel Orac.


Atit Orac, cit si Ciuca s-au aratat maguliti cind au auzit ca ultrasii alb-albastrii vor fi prezenti in numar mare, astazi, la Bucuresti, si sint convinsi ca ii vor face sa se simta ca acasa. „Am auzit ca vin aproximativ o mie de suporteri la meci si asta ne bucura foarte tare. Este foarte bine ca sint alaturi de noi pentru ca numai impreuna putem realiza obiectivul propus. O sa ne simtim, cu siguranta, ca acasa si sper sa-i multumim cu o victorie“ a mai afirmat Ciuca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS