21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Judecati la singe

Abaterile celor trei jucatori care au petrecut in noaptea de 12 august, premergatoare partidei amicale cu FCM Tirgoviste, nu au fost trecute cu vederea de oficialii Universitatii. Daca soarta lui George Ciobanu a fost pecetluita pe loc, el fiind trimis la echipa a doua pentru ca nu era un fotbalist indispensabil lui Ovidiu Stinga, pentru Gabriel Apetrei si Valerian Girla a fost nevoie de mai mult timp pentru a se lua o decizie justa. Considerind ca fostul atacant al Jiului si prietenul sau de pahar au savirsit o fapta care a condus la sifonarea imaginii clubului alb-albastru, oficialii Universitatii nu s-au pripit sa traga o concluzie si au facut „teren“ pentru a se edifica asupra situatiei neplacute.


„Judecata“ celor doi a avut loc ieri, la prinz, cind Consiliul Director a cintarit cu atentie toate probele adunate in tot acest rastimp, declaratiile martorilor si ale ospatarilor din clubul cu pricina, recunoscute intr-un final de „inculpati“, si a avut un verdict drastic pentru cei doi petrecareti. Gabriel Apetrei a fost suspendat sase luni din activitatea competitionala, la care se adauga si o amenda de opt mii de dolari, in timp ce Valerian Girla va sta departe de gazon o luna si se va prezenta la casieria clubului cu trei mii de dolari. In ambele cazuri, oficialii de pe Unirii 86 vor intenta o actiune judecatoreasca, in care vor solicita daune morale pentru prejudicierea imaginii clubului.


Tinind cont ca Universitatea s-a confruntat cu astfel de cazuri si in trecut, protagonistii acelor vremuri fiind Ionut Lutu si Marius Sava, oficialii craioveni doresc sa impuna maxima seriozitate in lotul alb-albastru. Prin deciziile luate, acestia au vrut sa dea un exemplu amatorilor de distractii si sa stirpeasca inca de pe acum asemenea abateri, mai ales ca Universitatea se afla la inceput de drum.


Se pleaca de astazi


Intilnirea de miine cu Electromagnetica este tratata cu maxima seriozitate de intreg staff-ul alb-albastru, care a considerat ca este foarte important ca elevii lui Ovidiu Stinga sa fie odihniti la ora partidei. Astfel, juvetii vor efectua astazi un singur antrenament, de la ora 11.00, pe terenul secund al stadionului „Ion Oblemenco“, unde nu se va pune accent pe conditia fizica, pentru a evita necazurile, dupa care se vor intoarce la cantonamentul din Lunca Jiului. Imediat dupa masa de prinz, alb-albastrii vor urca in autocar si vor porni spre Bucuresti, unde vor ramine peste noapte, eliminind in acest fel oboseala care s-ar cumula in cazul in care s-ar pleca cu citeva ore inainte de meci. Universitatea va innopta la hotelul „Crystal Palace“ din Bucuresti, patronat de presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU