8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRednic, persona non grata in Giulesti

Rednic, persona non grata in Giulesti

Reactionind la declaratiile pe care le-a facut in ultimele zile Mircea Rednic (foto), presedintele gruparii giulestene, Dinu Gheorghe, i-a transmis acestuia „sa stea departe de clubul Rapid“.


„Nu doresc sa intru in polemica cu Mircea Rednic, pentru ca am avut, multi ani, o relatie de amicitie cu el, sau cel putin asa am crezut eu. Il sfatuiesc sa stea departe de Rapid atita timp cit eu voi fi in anturajul acestei echipe“, a spus Dinu Gheorghe.


Presedintele clubului giulestean a sustinut ca la succesele lui Mircea Rednic pe banca formatiei Rapid a contribuit si el, dar ca nu isi explica de ce „Puriul“ nu a avut succes si la celelalte echipe pe care le-a antrenat in Divizia A. „Sint surprins de faptul ca Mircea Rednic vrea sa lucreze si sa faca performanta numai la Rapid, cind la Bacau si la Craiova, de exemplu, a avut asigurate toate conditiile sa faca acest lucru si nu a reusit“, a mentionat seful clubului Rapid.


Dinu Gheorghe a dezaprobat si faptul ca „Rednic, prin declaratiile lui, si-ar dori sa numeasca la Rapid si presedintele, si directorul sportiv, iar el, de fapt, sa se substituie tuturor functiilor din club“.


George Copos l-a demis luni seara pe antrenorul Razvan Lucescu, iar Dinu Gheorghe a demisionat din functia de presedinte al FC Rapid, in semn de solidaritate. Rednic, ofertat de Copos pentru a prelua banca tehnica a echipei din Giulesti, a declarat ca performanta la Rapid inseamna cistigarea campionatului, a Cupei României si a Supercupei, si nu locul 3, facind aluzie la pozitia ocupata de gruparea giulesteana la finalul sezonului trecut, sub comanda lui Razvan Lucescu. Pentru ca fanii Rapidului au protestat vehement, Copos a decis marti dimineata sa-l pastreze in functia de antrenor pe Razvan Lucescu, iar Dinu Gheorghe a declarat ca va ramine presedintele clubului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS