6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii intimpina dificultati

Alb-albastrii intimpina dificultati

Pe ultima suta de metri, Universitatea se confrunta cu o problema majora, si anume ploile abundente care au cuprins intreaga Oltenie. Acest fapt ii ingrijoreaza pe tehnicienii Universitatii, deoarece pregatirea jucatorilor are foarte mult de suferit, iar debutul noului sezon competitional bate la usa. Alb-albastrii nu au putut folosi obiectul muncii pe nici una dintre arenele din oras, atit terenul secund al stadionului „Ion Oblemenco“, cit si cel de pe „Tineretului“ fiind impracticabile, in timp ce gazonul artificial de la cantonamentul din Lunca Jiului a fost menajat. Aceste necazuri au condus la sustinerea unui antrenament in sala de la Vointa, care a avut tot un caracter fizic, lucru nu foarte recomandat in aceasta perioada, cind zilele ramase pina la meciul cu satelitul Rapidului pot fi numarate pe degetele unei singure miini. Abia ieri-dimineata s-a putut intra pe terenul secund al stadionului „Ion Oblemenco“, asta dupa ce oficialii Universitatii au pindit momentul in care ploaia a incetat, insa nici de aceasta data mingea nu a fost la putere.


Un alt necaz pricinuit de vremea neprielnica a fost invocat de medicul echipei, care se teme ca elevii lui Ovidiu Stinga pot contacta o raceala si pot absenta in prima runda a Diviziei B. Au si de ce sa se teama, pentru ca Alex Piturca, Mihai Dina si Razvan Fritea tocmai au incheiat tratamentul, insa nu se simt in deplinatatea fortelor, fapt invocat si de alti componenti ai lotului alb-albastru.


Pirvu continua sa intirzie


Plecat in Grecia, la sfirsitul saptaminii trecute, pentru a-si lamuri situatia cu formatia elena Ergotelis Iraklion, Lucian Pirvu nu a revenit nici ieri in Craiova. Este pentru a doua oara cind atacantul craiovean bate drumul intre cele doua tari, in ciuda faptului ca a primit acceptul fostei sale conduceri de a evolua pentru Universitatea de la bun inceput, insa „cartea verde“ nu a mai sosit la adresa clubului alb-albastru. Din cite se pare, „Ciinele“, cum este poreclit Pirvu, ar fi rezolvat problema si urmeaza sa revina astazi in Banie, unde isi va putea relua pregatirile alaturi de colegi.


Betivii sint judecati astazi


Dosarul „Cu sticla-n mina“, avindu-i inculpati pe Gabriel Apetrei, Valerian Girla si George Ciobanu, se afla pe masa judecatorilor. In aceasta dimineata se vor intruni toti membrii Consiliului Director pentru a lua o hotarire in privinta practicantilor de „halbere“, decizie care nu va fi deloc blinda tinind cont de faptul ca Ovidiu Stinga nu vrea sa se mai repete o astfel de intimplare, la care sa mai fie „convocati“ si alti jucatori. Mai bine zis, judecata va fi tinuta mai mult pentru atacantul Apetrei, pentru ca ceilalti doi „sticlisti“ vor merge la echipa a doua si vor juca la Primavara in Divizia B, care nu a mai catadicsit sa se prezinte la sedintele de pregatire, cu toate ca are un contract de indeplinit. Ramine de vazut daca oficialii Universitatii vor tolera sau nu astfel de escapade, insa suporterii ii vor taxa, cu siguranta, de cite ori vor avea prilejul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII