21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportZahiu a parasit pe EMC Rovinari

Zahiu a parasit pe EMC Rovinari

La citeva saptamini de la instalare, antrenorul Gabi Zahiu a parasit banca tehnica a divizionarei C EMC Rovinari in favoarea divizionarei B Midia Navodari.


Zahiu a explicat motivele care l-au determinat sa accepte oferta unei echipe care acum citeva zile era ca si desfiintata, parasita de sponsori si de jucatori. „Am acceptat din trei motive: pentru ca sint aproape de casa, pentru ca am plecat la mai bine, de la Divizia C la B, si pentru ca nu puteam sa fac la Rovinari ce mi-am planificat, adica performanta. La inceput ne gindeam la promovare, dar era foarte greu. Fara bani nu poti face nimic deosebit“, a spus Zahiu, care a condus ieri primul antrenament al echipei Midia Navodari.


Neoficial, contractul antrenorului Gabi Zahiu este de 10.000 de dolari, cu 1.000 mai putin decit a incasat la divizionara B Minerul Motru. Zahiu nu a plecat cu mina goala din Gorj, ci a luat cu el si sase fotbalisti. De la Pandurii Tirgu Jiu au fost imprumutati Lecoviste si Nicola, de la Minerul Motru, Purcel, de la ECM Rovinari, Cristi Mihut a semnat pentru un an, Zahiu completind lista cu alti doi gorjeni: Priescu (Arsenal Motru) si Offenberg. Tehnicianul si-l mai doreste si pe portarul Dorin Hirsu, de la Minerul Matasari, dar asteapta decizia conducerii divizionarei C gorjene.


Lotul echipei din Navodari va fi completat cu fostii jucatori care nu si-au gasit contracte, acestia revenind la antrenamente sub comanda lui Zahiu. La conducerea tehnica a divizionarei C gorjene a revenit fostul tehnician, Romica Negroiu, rovinarenii terminind cu el pe banca, sezonul trecut, pe locul patru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS