7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRusia nu a renuntat inca la lupta

Rusia nu a renuntat inca la lupta

In cadrul preliminariilor CM 2006, zona europeana, se vor disputa astazi sase partide. Doua dintre aceste meciuri sint programate in grupa 1, din care face parte si reprezentativa tricolora.


Pe linga meciul de la Constanta, dintre România si Andorra, in grupa 1 de calificare la CM 2006 se va juca, pe arena „Gradski“ din Skopje, partida dintre nationala Macedoniei si selectionata Finlandei. Desi au obtinut un singur punct din doua meciuri cu Andorra, macedonenii sint redutabili pe teren propriu, unde au remizat, 2-2, cu nationala Olandei.


O singura intilnire se va desfasura in grupa a 2-a, reprezentativa Kazahstanului urmind sa primeasca pe arena „Tcentralny“ vizita nationalei Georgiei. Echipa Kazahstanului a jucat sapte meciuri in cadrul acestei grupe, pierzindu-le pe toate si avind un golaveraj umilitor: 2-21. Nationala Georgiei a avut rezultate contradictorii in cadrul actualelor preliminarii, alternind rezultatele foarte bune, cu infringerile surprinzatoare. Georgia a cistigat acasa, cu 2-0, partida cu Albania, si a inregistrat doua remize de senzatie, 1-1, in deplasare, cu Turcia, si 2-2, acasa, cu Danemarca. La capitolul insuccese sa notam infringile de acasa cu Turcia, 2-5, si cu Grecia, 1-3.


Doua partide se vor juca astazi in grupa a 3-a a preliminariilor Cupei Mondiale. Pe „Rheinpark“ din Vaduz, Liechtenstein va primi replica Slovaciei. Echipa oaspete tinteste victoria pentru a-si pastra actuala pozitie din clasament, care ii da dreptul sa joace barajul pentru accederea la turneul final al competitiei din Germania. In celalta partida din grupa a 3-a, Letonia va juca, pe stadionul „Skonto“ din Riga, in compania Rusiei. Reprezentativa rusa nu a renuntat inca la gindul de a se califica la Cupa Mondiala, fiind la sase puncte in urma liderei Portugalia, dar avind si un meci mai putin disputat.


Derbiul codaselor grupei a 4-a se va disputa la Toftir, intre selectionata Insulelor Feroe si reprezentativa Ciprului. In tur, cele doua echipe au remizat la Nicosia, 2-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS