8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu a iesit din nou in evidenta

Mutu a iesit din nou in evidenta

A 15-a editie a trofeului „Luigi Berlusconi“ a fost cistigata de gazde, AC Milan impunindu-se duminica seara in confruntarea cu eterna rivala Juventus Torino. „Diavolii“ lui Ancelotti au fost condusi cu 1-0 la pauza, dar au intors rezultatul in partea secunda, cistigind cu 2-1. Ultima achizitie a bianconerilor, francezul Vieira, a deschis scorul (’20), insa brazilienii Kaka (’52) si Serginho (’77) au facut ca trofeul sa ramina acasa.


Meciul nu a fost lipsit de duritati, rivalitatea dintre cele doua echipe facind o „victima“, cehul Pavel Nedved parasind terenul in minutul 18 dupa o intrare dura a lui Maldini, in locul sau fiind aruncat in lupta Adrian Mutu. „Briliantul“ nu a stat prea mult pe ginduri si s-a evidentiat dupa zece minute, cind a facut o cursa de 40 de metri cu mingea la picior si apoi a sutat, dar portarul Dida a reusit sa retina balonul in doi timpi. Mutu a mai centrat apoi ideal pentru Ibrahimovici, dar suedezul a timis mingea peste poarta, pentru ca la inceputul reprizei secunde sa-si mai creeze o ocazie de gol, fiind faultat la marginea careului, lovitura libera executata tot de el nimerind insa zidul.


„Am fost mutat pe partea stinga, dar m-am simtit bine in acea pozitie. Incerc sa fac ceea ce imi cere antrenorul si sa joc mai bine de la meci la meci. In ultimele sase, sapte luni m-am antrenat foarte mult, iar acum incep sa ma simt bine. Picioarele ma asculta, iar forma mea nu poate decit sa se imbunatateasca“, a afirmat Mutu.


Infringerea in fata Milanului nu l-a nelinistit pe Capello, mai ales ca a devenit deja o traditie in Italia ca echipa care cistiga acest trofeu sa esueze in lupta pentru titlu, insa tehnicianul lui Juve este ingrijorat de numeroasele accidentari din lotul sau. In timpul disputei cu rossonerii, trei oameni de baza au devenit indisponibili, lui Nedved (entorsa la glezna stinga) alaturindu-i-se portarul Buffon, care si-a luxat umarul drept, si Ibrahimovici, care a acuzat si el unele dureri. „Nedved a primit o lovitura urita care putea fi evitata. Imi pare rau ca in fiecare partida pierdem jucatori importanti“, a spus suparat Fabio Capello.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS