10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCrespo a salvat-o pe Chelsea

Crespo a salvat-o pe Chelsea

Campioana Angliei a fost la un pas sa inceapa cu stingul noul sezon, chiar in fata unei nou promovate, dar Crespo a salvat blazonul lui Mourinho, aducind victoria lui Chelsea in prelungirile meciului. La primul joc in Premier League, Wigan Athletic a fost foarte aproape sa reuseasca surpriza, tinind 90 de minute in sah detinatoarea titlului si chiar irosind trei mari ocazii de gol spre finalul partidei, printre care si o bara a lui Damien Francis. Ocaziile s-au razbunat si argentinianul Hernan Crespo, chemat „sub arme“ de londonezi de la AC Milan, dupa ce au intrat in criza de atacanti, a marcat pentru trei puncte. „Nu este corect. Imi pare rau pentru Wigan. Nu cred ca merita sa piarda“, a firmat cu fair-play dupa meci managerul lui Chelsea, Jose Mourinho. In alt joc disputat duminica, Arsenal Londra a invins acasa, cu 2-0, pe Newcastle United, golurile „tunarilor“ venind spre finalul partidei de la Henry (’81-p) si Robin van Persie (’85).


Si Manchester United a debutat cu dreptul in campionat, reusind sa se impuna cu 2-0 pe terenul lui Everton. Ruud Van Nistelrooy a deschis scorul (’42), pentru ca Wayne Rooney sa stabileasca rezultatul final in minutul 46, chiar impotriva fostei sale echipe, la care a evoluat pina in vara anului trecut.


Iata si celelalte rezultate inregistrate in prima etapa din campionatul Angliei: Middlesbrough – Liverpool 0-0, Aston Villa – Bolton Wanderers 2-2 (K. Phillips ‘4, S. Davis ‘9 / Davies ‘6, Campo ‘8), Fulham – Birmingham City 0-0, Manchester City – West Bromwich 0-0, Portsmouth – Tottenham 0-2 (Griffin ’45-aut, Defoe ’64), Sunderland – Charlton Athletic 1-3 (Gray ’32 / D. Bent ’11, ’90, D. Murphy ’64), West Ham – Blackburn Rovers 3-1 (Sheringham ’46, Reo-Coker ’62, Etherington ’80 / Todd ’18).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS