13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPablo Galdon a triumfat in Banie

Pablo Galdon a triumfat in Banie

Finala turneului de tenis din Serie Futures gazduit de Craiova si dotat cu premii in valoare de 10.000 de dolari a revenit unui sportiv din Argentina. Tinarul Pablo Galdon, ajuns pentru prima oara in ultimul act al unei competitii de acest gen, a avut nevoie doar de o ora si doua minute pentru a trece de spaniolul Cesar Victoria Ferrer. Tenismanul sud-american s-a impus in doua seturi, 6-2, 6-1, in fata ibericului, despre care a afirmat ca este un bun prieten al sau, obtinind primul trofeu mai important din cariera.


Iata si celelalte rezultate din alte faze ale competitiei – sferturi: Eric Scherer (Germania) – Adrian Ungur 2-1, abandon Ungur; Pablo Galdon (Argentina) – Oleksandr Nedovyesov (Ucraina) 3-6, 6-1, 6-4; Artemon Apostu-Efremov – Emanuel Brighiu 6-3, 4-6, 6-2; Cesar Ferrer (Spania) – Angelo Niculescu 6-3, 6-3; semifinale: Galdon – Scherer 6-4, 6-2; Cesar Ferrer – Apostu-Efremov 6-3, 3-6, 6-1.


Proba de dublu a revenit cuplului român Adrian Barbu / Ion Moldovan, care nu a pierdut nici un set in aceasta competitie. In finala, Barbu si Moldovan, favoritii numarul 1, au invins, cu scorul de 7-6 (3), 6-2 ,tandemul Pablo Cuevas (Uruguay) / Eric Scherer (Germania), cap de serie numarul 2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS