9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeinvinsi in amicale

Neinvinsi in amicale

Minerul Motru a incheiat campania de pregatire a noului sezon de Divizia B la fel cum a inceput-o, cu o victorie. Cu Silviu Lung pe banca tehnica, „minerii“ nu au cunoscut infringerea, inregistrind cinci victorii si doua rezultate de egalitate. In ultimul test inaintea debutului de campionat, Minerul Motru a invins, in deplasare, cu scorul de 5-2, divizionara C Severnav. Latea a reusit dubla pentru gazde, in timp ce pentru gorjeni au marcat A. Popescu (2), Volocaru (2) si Glisca.


Lung a trimis in teren unsprezecele pe care se va baza, probabil, si in prima etapa cu Poiana Cimpina: Andreescu – Naicu, Ion Constantin, Amzucu, Patru, Stana, Corcoveanu, A. Popescu, B. Popescu, Oprea, Glisca. Au mai evoluat: Volocaru, Balan, Mieila, Nueleanu, Soo, Apostol, Nicoloff, Trifu, Nedelea, Balici, Munteanu, Cristea si Purcel.


Tehnicianul „minerilor“ este multumit de lotul pe care il are la dispozitie, avind conturata formula de start, cu exceptia defensivei, unde pot aparea modificari. „Am un lot omogen, destul de echilibrat si valoric si numeric, pacat ca Lapadat nu s-a mai prezentat la echipa. In mare, s-a conturat un prim unsprezece, dar as prefera sa-l spun inaintea primei etape. Mai am citeva semne de intrebare in ceea ce priveste defensiva“.


Obiectivul tehnicianului este clasarea pe locurile 7-9 in conditiile in care multe formatii si-au anuntat candidatura pentru locurile care duc in prima divizie. „Turul este foarte greu. Vad ca sint vreo opt echipe care trag la promovare, nu stiu cine o sa mai retrogradeze atunci. Majoritatea au obiective locurile 1-5. Sint vreo sapte, opt echipe care au obiectiv locurile 1-5, inseamna ca noi celelalte echipe avem putine sanse. Minerul Motru are obiectiv sa joace un fotbal bun si ca urmare a acestui fotbal sa vina si rezultatele. Eu sint mai modest, vreau locurile 7-9“, a spus Lung.


Silviu Lung crediteaza Universitatea Craiova cu sanse mari la promovare, Orac si Stinga fiind atuurile gruparii din Banie. „Craiova are sanse mari. S-a intarit si cu Orac, a reintrat si Ovidiu Stinga, i-am vazut cu FCM Tirgoviste, mi-a placut Craiova si eu zic ca au sanse mari de a promova“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS